мрежи за оградиИмаме удоволствието да Ви предложим мрежи за огради, които отговарят на най-високите изисквания за здравина, качество и оптимално използване. Те имат разнообразно приложение и служат за ограждане на най-различни по размер и тип земни участъци. Мрежите за огради, които предлагаме, ще Ви гарантират едновременно и уют, и безопасност, ще защитят Вашия двор от любопитни погледи и ще ограничат достъпа на различни животни до места, засети с различни култури и движението им е нежелателно.
Нашите мрежи за огради са произведени от висококачествени материали. Те не гният, устойчиви са на силна слънчева светлина и топлина, не се влияят от силен вятър или влага. Това гарантира използването им с години. Монтират се много просто на различни видове подпори, като усилват и предлагат елегантен вид на всяка ограда. Лесно преносими са, защото са леки и удобни за увиване и развиване. С тях бързо можете да заградите Вашата градина или имот и то само за определен период от време, защото нашите мрежи за огради се демонтират много лесно и след това отново могат да бъдат използвани.
Те имат редица преимущества пред телените мрежи. Освен че са по-леки и удобни за монтаж, не могат да наранят никого – нито животни, нито Вас, нито децата Ви, защото са изработени от фини и еластични материали. Могат да послужат за ограждане на детски площадки или специални кътове от Вашия дом или двор. С еднакъв успех се използват и като преграда срещу проникването на различни насекоми, както и за защита на Вашата кола от градушка, дъжд или слънчеви лъчи.
Вие може да избирате между различен вид мрежи за огради, които имат конкретното приложение за това, за което желаете да ги използвате. Част то тях са с разнообразна плетка  и гарантират до 100 % плътност. Предлагаме и мрежи с по-големи отвори, които са удачни за ограждане на цветя или домашни любимци.
Цените, на които Ви предлагаме мрежите за огради, са без конкуренция и предоставят идеалния баланс между стойността и качеството им. Това прави нашия продукт най-добрия избор в своя сегмент.