зелена ограда Предлагаме на Вашето внимание зелена ограда, която е предназначена за ограждане на всякакви терени и ограничаване на достъпа на хора и животни. Зелената ограда е произведена от висококачествен материал, който има дълъг срок на използване, не гние и не се влияе от лоши атмосферни условия. Точно тази ограда издържа на дъжд, слънце и мъгла. В зависимост от плътността на плетката, видимостта и пропускливостта на светлина тя може да служи за различни цели – от ограждане на спортни площадки и съоръжения до ограничаване движението на животни и деца и защита на земеделски култури.
Оградата е много лека и удобна за поставяне и може да се използва като допълнително покритие на вече съществуваща монолитна ограда. По този начин тя може да предпазва двора и постройките в него от силните ветрове или от горещото слънчево греене през лятото. Въпреки че зелената ни ограда е с безкомпромисно качество, нейната цена е изключително конкурентна в своя сегмент. Ако закупите зелена ограда за определена сума, Вие можете да получите големи отстъпки – от 5 до 25 %. Този тип ограда пасва максимално добре на всякакво оформление на дворното пространство.
Тя максимално добре се вписва в естествения зелен декор на двора и градината. Предимствата на качествената ограда, която предлагаме, са много. Тя не сменя цвета си с години и не замърсява околната среда. Може лесно да се поставя и да се демонтира. Затова не се изискват никакви особени знания и умения, както и инструменти. Вие ще се уверите в това веднага след като започнете да я поставяте. За кратко време Вашия двор ще приеме съвсем друг вид с нея. Ще стане привлекателен и уютен.
С този тип ограда Вие можете да предпазите различни обекти в двора си от градушка или слана. Тя е много подходяща за осигуряване на навес за Вашия автомобил. По този начин той винаги ще бъде защитен от силен дъжд, град и слана, които са в състояние сериозно да го увредят. Зелената ограда Ви гарантира сигурност и надеждна защита, тя има широко приложение, изработена е от качествени материали и може да Ви служи дълго.