Бетонни коловеКонструкциите за лозя и овощни градини са новост за българския фермер, но вече набират все по-голяма популярност и се превръщат в незаменим елемент от успешния и печеливш агробизнес. Тяхната основна функция и предназначение е да предпазват лозята и овощните насаждения от градушки,  нападения от птици, които се хранят с плодовете и вятър. По този начин добивът е гарантиран и независимо от климатичните условия е постоянен и надежден.
Конструкциите за лозя и овощни градини се състоят от различни елементи – колове, които могат да са бетонни и метални, мрежи, котви, различни видове тел, скоби, кукички, щипки, стоманено въже, поликарбонатна тел и други различни аксесоари за опъване на конструкцията. Ние можем да Ви предложим всички тези аксесоари за максимална защита на Вашата градина. Бетонните колове са предварително напрегнати и осигуряват надеждност и якост на конструкцията.
Нашите конструкции против градушка с бетонни колове за лозя и овощни градини са стабилни и устойчиви на всякакъв вид природно-климатични въздействия, особено на вятър и градушка. Това гарантира тяхното целогодишно използване. Монтажът на конструкциите е максимално улеснен и може да се извършва сравнително бързо. Те са предназначени за големи площи от лозя, зеленчукови и овощни градини, които се използват за пазарно производство и където единствената цел е високата печалба. Монтажът трябва да се извършва от квалифицирани специалисти, защото е изключително важен и всеки елемент, който не е монтиран правилно, може да компрометира цялата структура.
Ние имаме възможност да изготвим индивидуален проект за покриването на Вашето стопанство с конструкция, в зависимост от неговата големина, вид на терена и насажденията, които се отглеждат. По този начин ще предложим най-добрия вариант за Вас и успешното развитие на Вашия бизнес.
Смята се, че този вид конструкции с бетонни колове си остават най-оптималния вариант за предпазване на посевите от градушка и други неприятели и вредители. Това е причината те да са много предпочитани и търсени по целия свят и да са елемент от модерното селско стопанство и печелившия агробизнес.
Конструкциите с бетонни колове, които ние предлагаме, са устойчиви на пръскане, което се извършва изключително лесно. Те дават също възможност площите да се обработват бързо и качествено с различен вид селскостопанска техника. Конструкцията против градушка може да се използва и като опорна конструкция за самите насаждения.