мрежа за палетизиране на товари Сигурността при превозването на разнообразни товари на дълги разстояния е особено важна. Скъпите елементи често се повреждат при транспортиране, което ги прави негодни за продажба, а това може да нанесе значителни загуби.
Имаме удоволствието да Ви предложим нашите мрежи за палетизиране, които успешно предпазват най-различни стоки и товари от повреждане по време на транспортиране, независимо с какъв вид транспорт – автомобил, влак, кораб или самолет. Те успешно ще защитят различните компоненти от повреда и ще запазят Вашите средства, вложени в тях.
Мрежите са изработени от специален висококачествен материал – EVA полимер, а в допълнение с полиетилена се осигурява допълнителна защита на детайлите.
Използването на мрежа за палетизиране на товари е много лесно. Тя се нарежда върху палетите, а върху нея се слага товарът. По този начин различните елементи не могат да се надраскат, разместят или повредят. Мрежата не допуска те да имат контакт помежду си и така предпазва товара от нараняване. Понеже има отвори, мрежата за палетизиране осигурява оптимален достъп и вентилация на въздуха и изключва запарване. Това е изключително подходящ вариант за транспортиране на стоки, които имат нужда от постоянен поток от свеж въздух, за да не се развалят. По този начин те запазват оптималния си външен и търговски вид.
Палетната мрежа, която Ви предлагаме, е изключително здрава и гъвкава. Това е така, защото товарите и стоките, които се налага да разделя и предпазва, обикновено са тежки и обемни. Те често променят местоположението си и упражняват голям натиск върху мрежата. Ние гарантираме нейното високо качество и това, че винаги и при всякакви условия ще запази стоките Ви в идеален вид.
Мрежите за палетизиране могат да се поставят на рафтове и върху тях да се нареждат различни стоки. По този начин предпазва артикулите от директен допир с рафтовете или друг вид под, като гарантира запазването на първоначалния им вид. Те са много удобни за опаковане на скъпи продукти, които при всички случаи трябва да изглеждат идеално.
Във връзка с повишаването на изискванията на клиентите за визията и качеството на стоките, търсенето и употребата на подобни мрежи през последните години непрекъснато се увеличава. Гаранцията за качество и лесната употреба на мрежите за палетизиране на товари вече са достойно оценени и българският потребител ще продължи с нарастващо търсене да разчита на тези мрежи.
Ние можем да Ви гарантираме доставката на палетни мрежи в ролки с размер 25 х 1.45 метра, които са с доказано качество и на много конкурентна цена. Ще Ви консултираме по всички въпроси, които имате по отношение на палетната мрежа – за това как се използва и кои са предимствата в приложението ѝ.
Ние можем да Ви предложим мрежи с различна големина на отвора, в разнообразни цветове – черен, зелен, син или бял, и много варианти за големина и дължина. Това ще Ви помогне да разположите Вашите товари и ще Ви спести допълнителни разходи.
Ако искате да запазите стоките си от повреди по време на транспортирането и да вземете максималната цена за тях, ако искате да не се притеснявате по време на път и да си спестите главоболия, то решението е единствено мрежа за палетизиране на товари от Ай Джи Нет. Това е най-сигурният начин да запазите и умножите Вашите пари на една изключително приемлива цена.