борба с плевелите в градината Мрежите против плевели са много ефективно средство за борба с тях. Тяхната основна функция е да не им позволяват да израстват около културните растения. Поставят се много бързо и лесно и предпазват зеленчуците от неприятели, като заедно с това могат да затоплят почвата, да не ѝ позволяват да се охлажда прекалено бързо и да запазват за по-дълго време влагата в нея. Това помага за бързото и правилно развитие на ягодите, цветята, зеленчуците – като домати, краставици, чушки, и другите земеделски култури.
Мрежите против плевели предпазват растенията и от животни – например кучета и котки, които постоянно кръстосват градините, или от домашни птици, които обичат да ровят. Мрежите не им позволяват да правят това.
Мрежите за борба с плевелите в градината Ви спестяват много време, защото Вашите зеленчуци вече няма да се нуждаят от постоянно прекопаване и отстраняване на бурените, които растат много бързо. Вие ще икономисвате и доста средства, тъй като няма да се налага да третирате посевите си с хербициди и пестициди против плевели. По този начин ще отглеждате екологично чиста продукция, която е свободна от нитрати. Тя е много по-здравословна и се продава на много по-висока цена.
Предпазването на земеделската земя от поява на плевели я изтощава много по-малко и я прави по-продуктивна. Ако изберете нашите мрежи против плевели, Вие ще постигнете точно това. Ще имате възможност да се наслаждавате на богата реколта без особени усилия. Няма да се налага постоянно да прекопавате и да пръскате.
Мрежите за борба с плевелите в градината, които Ви предлагаме, са изработени от много фина и в същото време здрава и гъвкава материя. Те не гният, не корозират и не отделят вредни вещества в почвата. Устойчиви са на всякакви неблагоприятни климатични условия, ниски и високи температури, дъжд и градушка. Това ще Ви позволи да използвате мрежата против плевели много дълго време. Тя може да укрепва почвата във Вашата градина и по този начин няма да се стига до пропадания и свличания.
Ние можем да Ви предложим два типа мрежи против плевели – CGC100V и Мулчинг. Тези мрежи могат да се използват като легла в оранжерии, където интензивно се отглеждат зеленчуци и цветя. По този начин добивът се повишава, растенията успешно се предпазват от болести, а ръчният труд се свежда до минимум.
Нашите мрежи са произведени от 100% UV стабилизиран полиетилен, което ги прави много издръжливи. При използване на мрежи против плевели в оранжерии се избягва нежеланата вегетация. Тези мрежи могат да се използват и при развъждането на калифорнийски червеи, като служат за легла. Тяхното използване хигиенизира стопанството, прави труда по-лек и допринася за интензификация на производството.
При нас ще намерите изненадващо ниски цени за нашите мрежи за борба с плевелите в градината, които нямат аналог в страната. Ако закупите мрежа над определена сума, ще получите страхотни отстъпки от цената  – от 5 % при закупуване от 201 до 600 лв. до намаление от 25 % при покупка на стойност над 5001 лв.  По този начин Вие ще спестите средства, в замяна на което ще получите висококачествена, екологично чиста и дълготрайна мрежа против плевели, която ще улесни Вашата работа в градината и в оранжерията, ще се грижи за Вашите посеви и ще намали напояването и торенето.