7. филтриране на въздуха Основното предназначение на мрежите за филтриране е да пречистват въздух, течности, газове и не само тях. На Вашето внимание предлагаме висококачествени мрежи за филтриране, които имат разнообразно приложение. Те могат да се използват за сепариране на различни фракции, които са в по-твърдо или в течно състояние. Подходящи са за разнородни промишлени процеси, където технологията изисква прецизно пречистване.
Мрежите за филтриране на въздуха могат да се използват и във фабрики с нездравословни условия на труд, в които въздухът е замърсен. В този случай употребата им е задължителна, защото с мрежите за филтриране трудовата среда се подобрява, а това отговаря на законодателството на ЕС за здравословна трудова среда. В такива производства е наложително филтрирането не само на газовете, но и на замърсените течности особено когато се използва много вода.
Подобряването на условията за труд, екологичното производство и чистотата на природата са изключително важни в днешно време. Мрежите за филтриране на въздуха, които Ви предлагаме, постигат именно това.
Когато в работна среда стане неволно изпускане на газове или други токсични компоненти, мрежите за филтриране могат да спасят живот или да предотвратят възникването на тежки промишлени или производствени аварии. Когато се използват, тези мрежи гарантират чистата среда и производство, живота и здравето на работниците и спазването на трудовото и екологичното законодателство. Те ще Ви предпазят от неприятности по отношение законността и условията на труд.
Когато въздухът и водата са чисти и филтрирани, във всеки обект или промишлено предприятие, условията на труд се подобряват, а с това се повишава производителността и качеството на изделията. Затова ние Ви  препоръчваме да монтирате задължително мрежи за филтриране в мръсни производства, които застрашават здравето на работниците. По този начин ще се повиши коефициентът на полезно действие, производителността, а от там и печалбата на предприятието.
Мрежите за филтриране на въздуха от нашата продуктова гама са изключително качествено изработени, само с първокласни материали и отговарят на всички европейски и световни стандарти. Те имат твърда структура, която уверено отделя и пречиства течностите от газовете и твърдите тела. Създадени са от твърд и същевременно много гъвкав материал, който издържа на голямо натоварване, тъй като тези мрежи се използват в изключително неблагоприятна среда.
Ние можем да Ви предоставим мрежата за филтриране в удобни за Вас разфасовки – нарязани на отделни листове и на рулони. И в двата случая транспортирането, товаренето и разтоварването става лесно и бързо. За тези мрежи ние Ви предлагаме много изгодни финансови условия. Цената им е изключително конкурентна, а при покупката на мрежи за филтриране над 200 лв. Вие ще получите зашеметяващи отстъпки. Те могат да достигат до 25 %, ако стойността на покупката е над 5001 лв.
С нашите висококачествени мрежи за филтриране Вие ще оптимизирате Вашето производство и ще го направите още по-конкурентно и качествено. Трудовата обстановка ще е здравословна без отходни газове или течности. По този начин ще можете да покриете най-високите екологични стандарти и изисквания. Ако ни се доверите, Вие ще получите един висококачествен и необходим продукт, който ще покачи на ново ниво Вашето производство. Така ще станете още по-конкурентноспособни и успешни.