огради за двор цениНадеждното ограждане на всякакви пространство е много важно, защото по този начин Вие защитавате собствеността си от всякакви посегателства. На невероятна цена Ви предлагаме огради за двор, които ще защитят Вашата собственост. Цената на оградите е обратнопропорционална на качеството им. За ниска сума Вие получавате ограда за двор с високо качество и надеждност. Те са произведени от висококачествен полиетилен, който не гние, не ръждясва и не корозира. Запазва за дълго време оригиналния си цвят и има ултравиолетова защита. С такова качество Вие ще можете да използвате оградата си за двор дълги години.
При закупуване на огради за двор от нас за определени суми Вие ще получите значителни отстъпки от цената. При поръчка от 201 до 600 лв. отстъпката от цената е 5 %, при поръчка от 601 до 1200 лв. – 10 %, от 1201 до 2400 лв. – 15%, от 2401 до 5000 – 20%. При поръчка над 5001 лв. ние Ви гарантираме 25 % отстъпка от цената на оградите за двор.
Тези цифри показват, че нашите огради за двор са на цени без конкуренция в своя бранш на територията на цялата страна и могат да задоволят и най-взискателните ни клиенти, както по отношение на цената, така и на качеството.
Основна задача на оградите за двор е да разделят селскостопанските животни едни от други и да не им позволяват да проникват в определени зони от двора. Нашите огради за двор се справят прекрасно с тези задачи, защото са много здрави, могат да устояват на всякакъв натиск и на силни удари, а в същото време са много еластични. Те поемат формата на натиска и по този начин са напълно безопасни. Те не могат да нараняват за разлика от металните огради, защото нямат остри елементи. Това ги прави много леки и удобни, могат бързо и лесно да се монтират и демонтират на всякакви терени, върху различни релефи. Товарят се бързо и удобно, за което не се изисква никакво особено напрежение, и могат безпроблемно да бъдат транспортирани на всякакви разстояния.
Това ги прави с универсално приложение, включително и за художествена декорация на различни кътчета от Вашето дворно място.