огради за дворОградите за двор, на които искаме да спрем Вашето внимание, имат универсално приложение във всяко стопанство, вила или къща на село. Те са здрави и издръжливи на натиск. С тях можете да ограждате разнообразни пространства и да ограничавате достъпа и движението на Вашите домашни животни и птици. Оградите са устойчиви на всякакви неблагоприятни климатични условия, не ръждясват и имат добра поносимост към влага и вода. Това са много важни характеристики, защото градинските огради са изложени почти всекидневно на тези изпитания. Гарантират издръжливост и могат да се използват над 10 години.
Нашите огради за двор не изискват никакви специални грижи. Полиетиленът, от който са направени, има много висока плътност, екологичен е и не отделя вредни вещества в почвата. Не е необходимо да пребоядисвате оградите, защото техният зелен цвят е много устойчив и не губи яркостта си, независимо от светлината и топлината, на които са подложени. Това прави тези огради универсални. Те имат значително предимство в сравнение с телените огради.
Много по-леки са, което улеснява товаренето и разтоварването им, както и транспортирането им на всякакви разстояния. Монтажът им е много лесен и може да се извършва от един човек. Затова не са необходими някакви специални инструменти. Нашите огради могат да се закрепват на различни видове колове. За разлика от телените огради, те няма да Ви наранят, защото са направени от меки и еластични материали. Могат лесно да бъдат демонтирани и да оградят друго пространство, без да се повредят. По този начин Вие пестите пари и време.
Сигурната ограда за двор е много важен фактор за нормалното развитие на Вашето стопанство. Предлаганите от нас огради не могат да бъдат повредени от селскостопанските животни, които често прегризват различни предмети. Те не могат и да наранят Вашите питомци. В зависимост от тяхната големина и вид Вие можете да изберете различен тип дворна ограда.
Цените на тези огради са без конкуренция. Те са по-евтини от всяка телена ограда или мрежа. Много по-елегантни са и имат приятна визия. По този начин Вие можете да декорирате по един ефектен начин Вашия двор. Ние можем да Ви консултираме и да Ви помогнем при избора на най-подходящата за конкретния случай дворна ограда.