оградни мрежиМрежите, които Ви предлагаме, служат за ограждане на различен тип обекти – включително спортни площадки, земеделски площи и култури, дворни места. В зависимост от вида на оградната мрежа и големината на отворите ѝ, тя може да има твърде разнообразно приложение. Тези мрежи могат да се монтират много лесно и на различни видове колове и по този начин да бъдат стабилни и надеждни.
Нашите мрежи са на много изгодни цени, които я правят изключително конкурентна. В зависимост от вида тя може да се използва за конкретни нужди. Оградните мрежи с по-големи отвори могат да предпазват Вашите растения от неприятели, да придават естетически вид на част от градината Ви с цветя или да ограничават достъпа на домашните Ви любимци до детския кът на децата Ви или до зеленчуковата градина.
Оградните мрежи могат да засенчват до 100 % Вашия двор, като не позволяват на силното слънце, дъжда или градушката да нанесат каквито и да е щети на земеделските култури или на автомобила Ви. Фината плетка на част от мрежите гарантира, че през тях не могат да проникнат насекоми или вода, че те могат успешно да се използват за предпазване на различни обекти от бурен вятър или силни слънчеви лъчи. Нашите оградни мрежи могат да се поставят на вече изградени огради от различен тип, като им придава по-естетичен и представителен вид.
Устойчивостта и дълготрайността на нашите оградни мрежи се дължат на висококачествените материали, от които са изработени. Те не гният, не се влияят от различните температурни амплитуди и позволяват оградните мрежи да се използват през всички сезони на годината, без да променят качествата си.
Точното отделяне на недвижимата частна собственост придава сигурност на собствениците и решава спорове и проблеми. С нашите оградни мрежи това става лесно и бързо. Те щи Ви служат дълги години и ще изплатят многократно инвестицията, която сте направили. Те са правилният избор за всеки, който държи на качеството и не прави компромиси със сигурността на собствеността си, на децата си и своето семейство.