оградни мрежи цениОградните мрежи, които Ви предлагаме, имат широко приложение за най-различни цели във Вашия градски двор, на село или на вилата. С тях Вие можете ефектно и успешно да заградите всякакво пространство и да предпазите Вашите посеви или животни. Предлагаме Ви много видове оградни мрежи. Те са с различна големина на шарката, а плътността на плетката между 90 и 100% не позволява да се вижда през тях. Това ще Ви гарантира пълно спокойствие във Вашия двор и ще Ви предпази от нежелани и любопитни погледи.
Ще ви изненадат наистина ниските за оградни мрежи цени. Същевременно не се прави никакъв компромис с качеството на оградите ни, което е неотменно и гарантирано.
Цената на оградните мрежи е още по-атрактивна с неустоимите ни промоции, които достигат до 25% в зависимост от размера на покупката. Ако поръчката Ви е над 5001 лв., Вие ще спестите една четвърт от нея. Отстъпката ни от цената на оградна мрежа за над 2401 лв. е 20%, за над 1201 лв. – 15 %, за над 601 лв. – 10 %, а за над 201 лв. – 5 %.
С тези невероятни отстъпки Вие ще можете да заградите цялото желано от Вас пространство, независимо от големината му, релефа и наклона на терена.
Цената на оградните ни мрежи гарантира дълготрайно използване и запазване на цвета. Те са изработени от качествен полиетилен, който не гние, не ръждясва и запазва качествата си повече от десет години. Еластичен е и на практика не може да се скъса. Реже се лесно, като по този начин Вие ще можете да моделирате без затруднение оградната си мрежа.
Нашите оградни мрежи са решени в зелен цвят и така естествено се сливат с обкръжаващата ги растителност. Те се много леки и удобни за монтиране. Нямат остри ръбове, за разлика от темелните огради, и по никакъв начин не могат да Ви наранят. Така Вие ще може да запазите здравето на Вашите малки деца и домашни любимци, които ще си играят на воля и в безопасност.
Оградните мрежи от нашия каталог имат приятно художествено оформление и могат да се използват за декорация на различни кътове от Вашия двор, като ще им придадат приятен и изискан вид.