покривало за кола против градушкаЗа да защитите автомобила си от неблагоприятни атмосферни условия, специалистите препоръчват използването на протектор, който може да елиминира възможността от повреда на най-деликатните части на Вашата кола. Покривалото предпазва автомобила Ви от градушка, която може да му нанесе огромни щети. Протекторът не позволява на ледените топчета да достигнат до повърхността на колата и да й причинят щети.
Същото се отнася и за клони или по тежки плодове от дървета, които нерядко падат точно когато колата Ви е паркирана под тях. Замърсяванията от птици също могат да нанесат поражения на боята или стъклата на Вашия автомобил. Те се почистват изключително трудно и понякога цялостното им отстраняване е немислимо, особено ако се случи след дълго време. Покривалото за кола може да реши веднага този проблем.
Този много ценен продукт може да защити комплексно Вашата кола от всякакви вреди и опасности, наранявания и повреди. Това е уникално покритие, което може да Ви спести много средства и нерви, да Ви позволи спокойно и сигурно да оставяте колата си на всякакви места, във всякакви условия, да Ви гарантира за дълго време нейната здравина и представителен вид.
Ние Ви предлагаме висококачествен продукт, който е произведен от специално изработена еластична пяна. Тя е изключително качествена и е в състояние да предпази стъклата и останалите части на автомобила Ви от силните удари на градушката, дори и при движение с много висока скорост.
Предлаганото от АЙ ДЖИ НЕТ покривало за кола против градушка притежава специално магнитно покритие, което прилепва към автомобила. По този начин поставянето му на Вашия автомобил е изключително лесно и сигурно. Когато се положи, това покритие не може да се отстрани лесно. То остава стабилно и това гарантира добрата му работа и протекция на Вашата кола.
Ако не разполагате с гараж или друг подобен заслон за автомобила си, ако колата Ви е в постоянно движение  и нямате възможност постоянно да я предпазвате от градушка, то решенето за Вас е само покривалото за кола против градушка, което ние Ви предлагаме. По този начин ще можете да използвате колата си по всяко време на годината и при всякакви климатични условия.