пръскачки за овощни градиниЗдравето на дръвчетата и плодовете в овощната градина е от определящо и най-важно значение за техния вид, реализация и съответно цена. Добре изглеждащите плодове се продават бързо и ефективно на пазара, което заставя стопаните задължително да се грижат за тяхното добро здраве и жизненост. Това прави пръскачките за овощни градини много търсени и предпочитани от земеделците, защото чрез тях могат да се избегнат различни заболявания по плодовете, зеленчуците, цветята и лозята.
Имаме удоволствието да Ви представим нашите универсални пръскачки за овощни градини, които могат да се използват за различи дейности от стопаните. Те имат различна вместимост на резервоарите и оптимално налягане за идеално усвояване на течния препарат в тях.
Гръбните пръскачки от продуктовия ни каталог са много лесни за употреба и не изискват никакви специални знания и умения. Те пестят физическа сила в много голяма степен, защото са акумулаторни и са много устойчиви на удари. Предлагат също деликатна прецизност на обработката на листата и стволовете на растенията, което ги прави много предпочитани както за различни видове растения, така и за големи или по-малки стопанства. Това осигурява гарантирана борба с неприятели по растенията, като същевременно са много ефективни при всякакъв вид пръскания.
Нашите пръскачки за овощни градини могат да улеснят до голяма степен работата Ви в градината и лозето и да я направят приятна и привлекателна. Те не изискват специална поддръжка. Изработени са от много здрави и екологично чисти материали, което не влизат във взаимодействие с различните химични съединения и препарати. Скоростта на изхвърляне на препарата и равномерното му разпределение, които са едно от основните преимущества на нашите пръскачки, ги правят още по-ефективни за всякакви стопанства.
Цените, на които Ви предлагаме пръскачките за овощни градини са без конкуренция. При нас Вие можете да използвате качествен сервиз и постоянни консултации по отношение на експлоатацията и поддръжката им.
Благодарение на лесната работа с този тип пръскачки, тяхната удобна и олекотена конструкция, както и модерния им дизайн те са незаменим помощник в градината, независимо дали се занимавате професионално или сте любител на производството на плодове и зеленчуци или цветя. С тяхна помощ Вие винаги ще добивате качествени и здрави плодове, реколтата ще е богата, а цената ѝ висока.