оградаОградите, които Ви предлагаме, могат да бъдат използвани за разнообразна дейност във Вашето стопанство, двор, вила или зеленчукова и овощна градина. Те са произведени от много качествени материали – полиетилен, който има дълготрайна устойчивост, не гние, еластичен е, не ръждясва и издържа на неблагоприятни климатични условия. Силното слънчево греене и високите и ниски температури по никакъв начин не влияят на качеството на нашите огради. Те с еднакъв успех могат да се използват при всякакви климатични условия, релеф и през всеки сезон.
Тези огради са много леки и се монтират изключително лесно. Навити са на ролки и  транспортирането им е много удобно. За разлика от телената ограда, тези, които Ви предлагаме, не могат да Ви наранят и са елегантно допълнение за Вашия двор. Те са боядисани в зелен цвят и по естествен начин се сливат с околната зеленина. Боята на оградите е много издръжлива и запазва цвета си с години. Затова не се налага допълнително боядисване. Тези огради се монтират на всякакъв вид колове, закрепват се без напрежение и са устойчиви на натиск.
Те могат да спират достъпа на различни животни, да предпазват Вашите посеви, да ограничават движението на домашните любимци и да не позволяват на децата Ви да напускат площадката за игра. По този начин Вие гарантирате спокойствието си, сигурността на Вашите малки наследници и неприкосновеността на имота Ви и реколтата.
Предлагаме огради с различна плетка и големина на отворите, които са оптимално и практично решение на всяка конкретна нужда от ограждане. Отделните модели ограда могат да послужат и като елегантна декорация на разнообразни площи, които желаете да оградите.
С нашите огради Вие ще можете да разделите двора си на отделни зони. Площите ще изглеждат красиво и елегантно. Оградите са еластични и много лесно могат да се извиват и да ограждат пространства с нетрадиционни форми. Това ги прави незаменими за Вашата вила или лятна къща.
Нашите огради са на достъпни и конкуренти цени и ние можем да Ви предложим различни начини на плащане. Консултантите ни ще отговорят изчерпателно на всички въпроси, които Ви вълнуват, и ще Ви помогнат да направите своя най-добър избор в зависимост от това с какъв бюджет разполагате и какъв тип ограда Ви е необходима.