Система за защита от дъжд Системите за защита от дъжд са конструкции, които са преназначени да предпазват лозови и овощни насаждения, а и зеленчуци и  цветя, от неблагоприятни климатични условия – силен дъжд, градушки, слана, мана и силно слънчево греене през различните сезони на годината. По този начин растенията са напълно защитени, а добивите се увеличават. Мрежите, които предпазват насажденията, се закрепват на специални конструкции от колове и въжета, които са много здрави и устояват на силен вятър, бури и дъжд. Те са задължителни при модерното отглеждане на земеделски култури в 21. век.
Ние можем да Ви предложим цялостно изграждане и поддръжка на система за защита от дъжд. Това включва доставката на специални мрежи, като и всички допълнителни аксесоари – колове, въжета, котви, скоби, кукички, щипки, стоманено въже и поликарбонатна тел. Ние ще монтираме цялостната конструкция и ще ѝ осигурим поддръжка. Можем да Ви консултираме по всички въпроси относно експлоатацията на системата. В състояние сме да изготвим индивидуален проект конкретно за Вашия бизнес, съобразявайки се със спецификата на стопанството Ви и видовете култури, които ще бъдат защитавани.
В модерното земеделие тези системи се използват все по-широко, защото са доказали високата си ефективност и многократна възвращаемост на вложените в тях средства. Системите за защита от дъжд са универсални и на практика цялостно защитават Вашите лозя и овощни градини. По време на връзването, цъфтежа и съзряването на плодовете обикновено падат градушки, които могат да унищожат реколтата до 100 %. Силните дъждове нанасят също големи щети, особено през пролетта. Лятното слънце може да намали количеството и качеството на Вашите подове и зеленчуци. За да няма подобни негативни резултати за Вашето стопанство, ние Ви препоръчваме да използвате системи за защита от Ай Джи Нет. Те са с доказано във времето качество и Вие можете да ги придобиете на конкурентна цена.
Системите за защита от дъжд могат да се използват десетилетия наред и с тяхна помощ да се прибират много и богати реколти. Изградена веднъж, конструкцията изисква само поддръжка. Тя защитава лозята от нападение от птици, които изяждат и унищожават реколтата, когато вече е узряла и трябва да се прибере. С нашите мрежи достъпът до плодовете за птиците се затруднява изключително много.
Мрежите от конструкцията са изработени от много фино влакно, което пропуска слънчевата светлина. Въпреки това Вие можете да я отстраните за известно време, ако прецените, че растенията имат нужда от повече греене или от повече влага, когато вали дъжд. Това става много бързо и удобно.
Тези системи са доказали през годините своята висока ефективност и широко се използват в страните с развито земеделие. Ние Ви даваме шанс, от който вече се възползваха десетки земеделски производители в страната. Чрез нашите системи за защита от дъжд Ви ще имате възможност да развивате стопанството си точно така, както желаете. То ще стане високотехнологично и доходно. Тези системи ще Ви спестят много средства и ще Ви предпазят от пълно унищожаване на реколтата. Ще разберете, че инвестицията си струва и ще се радвате на богатите плодове на труда си. Ако ни се доверите, в наше лице ще намерите надежден партньор и приятел, който ще Ви помага и консултира по време на цялостното изграждане и приложение на системата.