огради цениНие Ви предлагаме оградни мрежи, които могат да задоволят най-високите изисквания за качество и надеждност, за лесно монтиране и визия. Атрактивните цени на нашите огради е едно от основните им преимущества и ги прави много конкурентни в сегмента. Високото качество на изработка, дългият експлоатационен срок и перфектният вид правят нашите оградни мрежи силно предпочитани. Същевременно цената им е съобразена с българския пазар и ги прави избор №1. При закупуване на всеки отделен вид от нашите оградни мрежи ние можем да Ви предложим много атрактивни отстъпки и намаления, на които не можете да устоите.
В зависимост от размера на поръчката ние можем да намалим значително цената на оградната мрежа и тя да стане изключително атрактивна. Предлагаме до 25 % отстъпка от цената, ако закупите оградна мрежа за определена сума. Подобно намаление е единствено в бранша и няма аналог. В същото време имаме удоволствието и смелостта да заявим, че качеството на нашия продукт е без конкуренция и той ще ви служи дълго време, без да променя свойствата си.
Нашият продукт е произведен от висококачествен полиестер, който не се влияе от различните атмосферни условия, не гние и не изменя качествата си. Това гарантира дълготрайното му използване, независимо дали мрежите служат за защита от дъжд, градушка, силно слънце или ниски температури. Оградните мрежи имат все по-широко приложение и са предпочитан артикул за ограждане на различни обекти. Те могат да се използват както за естетическо оформяне на градински и дворни площи, така и за предпазване на посеви от различни животни или за ограждане на селскостопански насаждения или животни. Тези разнообразни предложения не влияят върху цените на нашите огради и това ги прави още по-желани.
Нашите огради могат да Ви гарантират спокойствие далече от любопитните погледи, да предпазват веселата игра на Вашите деца или да ограничават достъпа на животни. Това ще Ви позволи повече свободно време и спокойни вечери и ще Ви пести средства.
Ние Ви предлагаме богат избор от огради, които могат да имат богато приложение в зависимост от потребностите Ви. Това ще гарантира още веднъж Вашата сигурност независимо за какво използвате оградната мрежа. И тъй като цената е важна, още веднъж имаме удоволствието категорично да заявим, че цената на нашите огради мрежи е без конкуренция.