Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Пръскачки

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 6 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Акумулаторните пръскачки на ITALDIFRA са Мерцедеса на акумулаторните пръскачки. Изключително прецизни и здрави. Serena моделите се предлагат се в два варианта на резервоара – 10 и 16 л. Може да изберете от следните модели – Serena Super, работи със стандартно налягане от 2.5 бара, Serena Mixer – с регулиращо се налягане от 1.5 до 2.5 бара и Serena H6 – за високо пръскане с налягане от 3.5 бара.

Предназначени са основно за пръскане с течни препарати. Батерията издържа от 3.5 до 6 часа с едно зареждане, в зависимост от налягането.

Хербицидните градински пръскачки Atila Ergo работят на принципа на ултрамалообемната капка. Те създават капка с микро размер и по този начин постигате икономия на хербицид до 50%. Предназначени са само за хербициди.

Удобни пръскачки за вашето лозе и овощна градина

Независимо дали имате нужда от торене или обработка против насекоми, Ай Джи Нет предлага качествени гръбни пръскачки за лозе и овощни градини на изгодни цени, с чиято помощ ще свършите работата си бързо и безопасно. Тук ще намерите точната пръскачка сред широка гама от модели с различна вместимост, налягане и функции.

Всяка градинска пръскачка в този раздел е изработена за удобно разпръскване на течности в големи количества. Изключително подходящи за грижи за растенията в малки и големи градини с овощни дървета и лозя.

Дизайнът предлага максимален комфорт при продължителна употреба.
За да станат растенията силни и здрави, те се нуждаят не само от добра почва и достатъчно вода, но и от определени хранителни вещества, които не могат да си набавят по естествен път. Основната функция на една гръбна пръскачка за лозе е лесно напръскване с торове и пестициди.

Градински пръскачки може да бъдат използвани успешно за редица цели в градината, включително унищожаване на плевели, защита и подхранване на растенията. Разнообразието от модели, които ще откриете при нас са отлично решение и за пръскане на лозя и овошки.

Висококачествените ни пръскачки за лозе на топ цена могат да поберат голямо количество работен разтвор, за да не ви се налага постоянно да ги пълните. Иновативните технологии, използвани при производството на лозарска пръскачка гарантират минимални загуби, така че всяка капка тор или химикал да бъде използвана.

Когато се използва пръскачка за лозя и овощни дървета, скоростта, с която се изхвърлят химикалите, е от съществено значение. Тя трябва да бъде равномерна за постигане на най-добри резултати. В това отношение моделите в онлайн магазина на Ай Джи Нет постигат забележителни резултати.

Удобните пластмасови гръбни пръскачки за лозе превръщат работата в много по-приятно занимание. Техният олекотен дизайн осигурява повече комфорт, а достатъчно големите резервоари гарантират ефикасност и бързо приключване на процеса по опръскване – без да се налага често презареждане.

Предлагаме на вниманието ви градински пръскачки с универсално приложение. Те могат да се използват за пръскането на различни по големина земеделски площи засадени с разнообрази култури. Разполагаме както с гръбни пръскачки, така и тип „троли“, които се движат по земята с помощта на колела.

Предлагаме всяка от нашите пръскачки на уникални цени, които няма аналог в страната. Ние можем да Ви предложим и изключително привлекателни отстъпки в зависимост от размера на покупката. Отстъпката може да достигне до 25% ако закупите стока за над 5001 лв. Ако поръчката е от 201 до 600 лв., отстъпката е от 5%. В замяна на това ще получите изключително качествена градинска пръскачка, произведена по най-съвременна технология и отговаряща на всички стандарти за високо ниво.

Градинските пръскачки, които предлагаме имат достатъчен обем на резервоара, което не налага постоянно пълнене. Така ще спестите време и ненужни физически усилия. Те са много леки и боравеното с тях не е трудно. Пръскачките са много подходящи за обработка на овощни градини, лозя, насаждения с малини, къпини и боровинки, цветя или зеленчукови лехи. С тях ще постигнете оптимални резултати по отношение на борбата с всякакви вредители, летящи и пълзящи насекоми и техните ларви.

Градинската пръскачка разпръсква течността в резервоара с оптимална скорост и създават пелена от микроскопични капчици. По този начин се постига 100% покритие на пръсканите площи, а това е гаранция, че всички вредители по растенията ще бъдат унищожени. Ако използвате във вашата градина нашите модели гръбна пръскачка, ще превърнете работата си в приятно удоволствие и ще се радвате на резултатите – здрави плодове с чудесен търговски вид и превъзходен вкус, за да можете успешно да ги реализирате на пазара.

Пръскачките, които предлагаме работят с течни торове. Сплавите, от които е произведен резервоарът не влизат в химични реакции с течността и по този начин хербицидите и пестицидите запазват качествата си. С използването на нашите пръскачки, пестите материал, а от там и средства.

С нашите градински модели пръскачка на супер цена можете да подхранвате различните растения, да увеличите добивите и да подобрите здравето им. Те се нуждаят от това за да изградят по-силна имунна система и да устояват по-лесно на болести. Надеждните пръскачки за лозе са един от най-добрите помощници на лозаря при работата в лозовия масив. Тези уреди се използват постоянно за пръскане с различни цели – унищожаване на вредители, подхранване, доставяне на различни лекарства. Нашите пръскачки са леки и удобни и затова всекидневното им използване по никакъв начин няма да ви затрудни.

Всяка пръскачка за лозе има различно налягане – от 2.5 до 3.5 бара, което ги прави идеални за борба с вредители. Те са прецизни и много здрави, издържат на удари и можете да сте сигурни, че ще продължат да работят безотказно, дори и да ги изпуснете на земята по време на работа.
Ние предлагаме доказан италиански дизайн и качество на прекрасна цена. Подобно предложение трудно ще намерите на родния пазар. В замяна получавате помощник на фермера, който трудно ще намери заместник – градинската пръскачка.

Батерията на нашите пръскачки за овощни градини издържа до 6 часа в зависимост от налягането. Това  позволява на практика да използвате пръскачката през целия работен ден с едно зареждане. Електрическите градински пръскачки са екологично чисти защото използват ток за да работят, а той не изхвърля вредни вещества за разлика от нефтените продукти например. Това помага на оператора да работи спокойно и лесно, без да се безпокои за здравето си.

Избирайки нашите гръбни пръскачки, пръскачки за лозя и овощни гради и тип „троли“, вие правите верния избор защото получавате един качествен продукт, който ще служи дълго на една уникална цена без аналог на родния пазар. С тяхна помощ, ще увеличите добивите и ще повишите качеството на земеделската си продукция.

0