Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Електрическа пръскачка Serena 16, 3.5 бара

378.95 лв.

Код на продукта: 1103 Категория: Марки: .

Електрическа пръскачка Serena 16, 3.5 бара е създадена от доказалия се в областта производител Italdifra, Италия. При този модел няма дразнещ шум, вредни емисии, не се налага изморителното ръчно изпомпване. Чудесно решение за третиране срещу плевели и вредители с инсектициди и торове. Химически устойчивият корпус е гъвкав и подходящ при употреба на различни химикали на водна основа и разтвори. Всички елементи на тази електрическа гръбна пръскачка с батерия са изработени единствено от качествени материали, предназначени да издържат дълги години.

Използването на електрически пръскачки е сравнително ново за България, но всъщност те отдавна са основна част от екипировката на големите компании за озеленяване и грижа за тревните площи, фирми за контрол и борба с вредителите и професионални градинари. С нарастващите нужди на земеделците и желанието на производителите да предложат лекота при използване, качествените електрически гръбни пръскачки се радват на огромен успех.

Все повече потребители купуват тези модели за домашна употреба. Ръчното изпомпване вече е минало, тъй като само с едно натискане на копчето, електрическа пръскачка за лозе Серена 16 е вече в работен режим. Пръскането е много удобно, а струята е постоянна.

Батерията се премахва лесно без да се налага да използвате някакви специални инструменти. Лекият резервоар на тази електрическа пръскачка с акумулатор е ергономично конструиран, плътните еластични раменни презрамки правят Серена  16 удобна за работа дори при пълен резервоар.

Характеристики на електрическа гръбна пръскачка Serena

Ай Джи Нет предлага този модел на съвсем достъпна цена. С него вие ще си спестите много време в градината или лозето, а също така и неимоверни усилия. Ето с какви параметри разполага продукта:

  • Налягане на струята: 3.5 бара
  • Обем на резервоара: 16 литра
  • Тегло 5.3 килограма
  • Дебит: 40 литра на час
  • 1 година гаранция

Моделът електрическа градинска пръскачка с акумулатор е достъпен на супер цена, и е отличен избор за земеделци, които разполагат с градини и лозя с по-голяма площ. С нейна помощ обработването на големи парцели е доста по-бързо, като икономисвате и от използваните разтвори.

Ай Джи Нет предлага всички електрически пръскачки на ексклузивни цени, като имате възможност да се възползвате и от допълнителни намаления и промоции. За целта се свържете с нас!

Тегло

5.3 кг.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Електрическа пръскачка Serena 16, 3.5 бара“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0