Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за волейбол

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Тренирате ли активно волейбол или сте любители ентусиасти, които в свободното си време практикуват този широко известен спорт, оказващ позитивно влияние на двигателната система? Доволни ли сте от качеството на използваната от вас волейболна мрежа?

Независимо дали сте професионалисти в областта на волейбола или не, е важно този спорт да се практикува с подходяща за целта екипировка, която да е висококачествена и да дава възможност на участниците в играта максимално ефективно да съумеят да ѝ се насладят.

АЙ ДЖИ НЕТ ви представя волейболна мрежа на страхотна цена, която е направена от висококачествени материали. В нашия онлайн магазин предлагаме мрежи за волейбол, които издържат при неблагоприятни външни условия като влага, вода и високи температурни амплитуди. Продуктът, за който ви даваме обстойна информация, е създаден от висококачествен HD полиетилен. Мрежата е здрава и издръжлива. Тя е лека и се пренася лесно.

Предлагаме няколко варианта на волейболни мрежи – мрежа за плажен волейбол, професионална волейболна мрежа, сертифицирана от световната федерация по волейбол –FIVB, както и волейболна мрежа за любители.

Въжето от което е направена, е здраво и спомага за бързото и успешно спиране на топката. По този начин практикуващите този ефективен и благоприятно действащ за цялостното развитие на здравето спорт могат да тренират спокойно. Друго основно качество на предлаганата от нас мрежа за волейбол, е че при нея няма наличие на остри ръбове. Нейните краища са видими и са в контраст с околните цветове.

Доверете се на нашия опит и поръчайте от нашите чудесни модели мрежи за волейбол на супер цени. Несъмнено с тях ще усетите неустоимото удоволствие от играта на този прекрасен спорт. С нашата волейболна мрежа ще станете истински професионалисти. Притеснението, че при по-силен удар, мрежата няма да спре топката, тук отпада. С нашия висококачествен продукт можете да играете на воля и без притеснения.

0