Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за ограждане на спортни игрища

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 6 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Тези мрежи се използват за ограждане на игрища и за предпазване на топките да излизат извън игрището. Направени са изцяло от UV стабилизиран полиетилен, водоустойчив и термоустойчив, с възли, тъмно зелена, обкантена с въже за улесняване на поставянето, при желание на клиента. Произвежда се по размер на клиента.

Предпазните мрежи за спортни игрища са дългосрочна инвестиция, осигуряваща висока функционалност и ефектен дизайн. Спортни директори, управители на съоръжения и треньори намират нашите мрежи за спортни площадки и зали за незаменима част от играта, когато става въпрос за решаване на множество проблеми – безопасност на спортистите, защита на зрителите и предотвратяването на щети върху имущество в близост до игрището.

Спортните площадки, разположени в непосредствена близост една до друга могат да се възползват от спортни мрежи на чудесни цени, които предотвратяват влизането на топки в полето при едновременно провеждане на мачове и  тренировки. Всички оградни мрежи за спортни площадки са изработени от напълно УВ стабилизиран полиетилен, устойчив на различни климатични условия.

Поставянето на футболни мрежи е от съществено значение за безопасността на вашите играчи, треньори и феновете на всяко футболно игрище. Зрителите, които се намират непосредствено зад вратите са изложени на риск, тъй като в тази зона топката може да попадне с голяма сила. С помощта на оградна мрежа за футболно игрище, вашите фенове ще подкрепят отбора без да се притесняват за собствената си сигурност или тази на своите деца.

Друго предимство на оградната футболна мрежа, която можете да поръчате от Ай Джи Нет на супер цени, е че защитава намиращите се на терена спортисти от предмети, които може да паднат върху тях от трибуните. Оградните спортни мрежи са подходящи както за открити игрища и площадки, така и за затворени зали.

Ай Джи Нет предлага индивидуални решения според нуждите на клиента и размерите на спортното съоръжение. Нашите спортни мрежи за футболни, тенис и волейболни игрища са налични в различни варианти – с по-дебело или тънко въже, големи и малки отвори. Могат да бъдат изработени по зададен от вас размер, както и да са обкантени с дебело въже по периметъра, ако е необходимо. Свържете се с нашите опитни експерти при нужда от помощ при избора на оградни мрежи за спортни площадки.

0