Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за ограничаване на ски писти

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Използват се за ограждане на ски писти и за предотвратяване на инциденти при падане на скиори или излизането им извън пистата. Предлагат се в сигнален червен или оранжев цвят за по-добра видимост на края на пистата.
Предлагаме и еластични колове за захващане на мрежите към тях.

Обичате ли да карате ски? Чувствате ли се в безопасност, докато практикувате този спорт, който изисква значителни умения като ловкост, бързина, съобразителност, запазване на равновесие и други?

За да бъде осигурена по-голяма протекция на скиорите, ние от АЙ ДЖИ НЕТ предлагаме на вашето внимание нашите мрежи за ограничаване на ски писти. Те се прилагат при ограждане на ски писти. С тяхна помощ се намалява броят на потенциалните произшествия по време на практикуване на този спорт. Нашите ски мрежи защитават скиорите при евентуално допусната грешка, която може да доведе до падане.

При липса на такава предпазна мярка, е възможно скиорът да излезе извън пистата, което може да доведе до травми и негативни последици. Но при наличие на качествена ски мрежа, скиорът е в безопасност, тъй като тя го предпазва.

Всеки скиор има собствен стил за каране. Обикновено човек, който е придобил опит в този спорт, кара ски с доста по-висока скорост и понякога на по-опасни терени. Тогава опитността увеличава риска от травми, тъй като това е рисков спорт и е необходимо практикуващият го да бъде изключително внимателен.

Нашите мрежи за ски писти създават усещане за повече комфорт, сигурност и защита на скиорите. Цветовете, в които се предлагат, също не са случайни. На нашия сайт могат да бъдат закупени както червени, така и оранжеви мрежи. Общоизвестен факт е, че тези два цвята се забелязват отдалече и са сигнал за внимание. Благодарение на умело подбраните топли цветове, които лесно се забелязват отдалече, скиорите имат по-добра видимост за края на пистата.

Мрежите за ски писти са изцяло изработени от UV стабилизиран полиетилен, УВ стабилизиран и устойчив на ниски минусови температури.

0