Изберете страница

Мрежи за тенис

Мрежите за тенис са няколко вида – мрежи за тенис игрища, тенис екран (поставя се от двете страни на корта за по-добра видимост на топката и спиране на вятъра) и мрежи за разделяне на два корта един от друг.

Има няколко вида мрежи за тенисмрежа за тенис на корт, тенис екран (поставя се от двете страни на игрището за по-добра видимост на топката и спиране на вятъра) и мрежи за отделяне на два корта един от друг.

Качеството на предлаганите на пазара мрежи за тенис на корт може да се различава значително. И тук важи общото правило, че получавате това, за което плащате. В идеалния случай мрежата e с размер 12.80х1.07 м., като разполага със 105 мм висококачествена полипропиленова лента (филе) и 6 реда двойна мрежа в горния край, UV стабилизация,  за да ви осигури дълготрайна издържливост, както и с централна лента в средата с кука.

Горната лента или филето е тази част от всяка мрежа за тенис, която е най-вероятно първа да се повреди, така че обърнете внимание на качеството на този компонент. АЙ ДЖИ нет предлага тенис мрежа с дебелина на въжето от 4 мм – перфектни размери и отлично качество за продължителна експолатация без никакви проблеми.

Първите 6 реда е препоръчително да са с удвоена дебелина, тъй като това е мястото, където повечето топки удрят мрежите. Страничните ленти следва да са черни на цвят, от качествен PVC материал и с много отвори, за да можете да ги завържете равномерно към стълба.

АЙ ДЖИ НЕТ предлага освен качествена мрежа за тенис на корт, изключително плътен тенис екран, с чиято помощ играчите ще имат много добра видимост върху топката. Този продукт се монтира от двете страни на игрището, като друга негова функция е ограничването на вятъра.

Свържете се с нас при нужда от помощ при избора на подходящата мрежа, въпроси относно размерите, поставянето и експлоатацията на продуктите от тази категория. Поръчайте тенис мрежа на цена без конкуренция от нашия онлайн магазин!

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Мрежа за тенис
5 (100%) 2 гласа

Показване на всички 2 резултати

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 201 до 600 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 601 до 1200 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1201 до 2400 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
от 2401 до 5000 лв.

25%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.