Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за тенис

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Мрежите за тенис са няколко вида – мрежи за тенис игрища, тенис екран (поставя се от двете страни на корта за по-добра видимост на топката и спиране на вятъра) и мрежи за разделяне на два корта един от друг.

Има няколко вида мрежи за тенис – мрежа за тенис на корт, тенис екран (поставя се от двете страни на игрището за по-добра видимост на топката и спиране на вятъра) и мрежи за отделяне на два корта един от друг.

Качеството на предлаганите на пазара мрежи за тенис на корт може да се различава значително. И тук важи общото правило, че получавате това, за което плащате. В идеалния случай мрежата e с размер 12.80х1.07 м., като разполага със 105 мм висококачествена полипропиленова лента (филе) и 6 реда двойна мрежа в горния край, UV стабилизация,  за да ви осигури дълготрайна издържливост, както и с централна лента в средата с кука.

Горната лента или филето е тази част от всяка мрежа за тенис, която е най-вероятно първа да се повреди, така че обърнете внимание на качеството на този компонент. АЙ ДЖИ нет предлага тенис мрежа с дебелина на въжето от 4 мм – перфектни размери и отлично качество за продължителна експлоатация без никакви проблеми.

Първите 6 реда е препоръчително да са с удвоена дебелина, тъй като това е мястото, където повечето топки удрят мрежите. Страничните ленти следва да са черни на цвят, от качествен PVC материал и с много отвори, за да можете да ги завържете равномерно към стълба.

АЙ ДЖИ НЕТ предлага освен качествена мрежа за тенис на корт, изключително плътен тенис екран, с чиято помощ играчите ще имат много добра видимост върху топката. Този продукт се монтира от двете страни на игрището, като друга негова функция е ограничаването на вятъра.

Свържете се с нас при нужда от помощ при избора на подходящата мрежа, въпроси относно размерите, поставянето и експлоатацията на продуктите от тази категория. Поръчайте тенис мрежа на цена без конкуренция от нашия онлайн магазин!

0