Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за футболни врати

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Мрежите за футболни врати се предлагат в различни размери 2х3 м, 2х4 м, 2х5 м, 2х6.5м, 2.5х7.5 м.

Предлагат се с различна дебелина на въжето и различно форма на отворите.
Добре дошли в раздела с мрежи за футболни врати в нашия онлайн магазин. Тяхната здравина и качествена изработка са широко познати на родния пазар. Нашите умело проектирани футболни мрежи за врати са изработени от полиeтилен, който е UV стабилизиран и защитен срещу гниене. Ние сме много горди да доставяме нашите продукти на клубове от професионалните нива на родния футбол, като ПФК Лудогорец, аматьорски отбори от по-долните дивизии, както и на различни училища в цялата страна.

Мрежа за футболна врата, покриваща всички изисквания

Футболът е най-популярния спорт и се играе по цял свят от широк кръг хора. В зависимост от големината на игрището се определя и размера на самата врата, което ще определи и размера на мрежата. Ако търсите мрежи за футболни врати на изгодни цени, при нас ще откриете точно това, от което се нуждаете – независимо дали става въпрос за малки детски врати, такива за футзал или за по-големи стадиони и игрища.

Ако търсите качествена мрежа за футболна врата на ниска цена, със сигурност сте попаднали на правилното място. Тук ще намерите голямо разнообразие от футболни мрежи с различна дебелина на въжето, както и с различен цвят. Предлагаме евтини модели с дебелина 3 мм – най-популярните мрежи за футболни врати. Ако имате нужда от по-здрав модел, можете да се спрете на варианта с дебелина 6 мм, който ще издържи и на най-топовните шутове. Можете да тренирате силата на своя изстрел без притеснение, че ще скъсате мрежата.

Всяка наша мрежа за футболна врата e на разположение за онлайн покупка в различни размери според нуждите ви. Доставката може да бъде извършена още на следващия ден, като можем да ви съдействаме и за поставянето на мрежата.  Очакваме с нетърпение да ви помогнем да се подготвите за новия сезон и се надяваме, че ще бъде още по-успешен за вашия отбор!

0