Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Хербицидна пръскачка Atila Ergo

305.26 лв.

Код на продукта: 454 Категория: Марки: .

Ай Джи Нет представя на своите клиенти изключително леката хербицидна пръскачка модел Attila Ergo. С тегло от само 880 грама (заедно с четирите броя батерии тип AA), работата с нея е много удобнa и практичнa. Благодарение на оптимизираната консумация на електричество, продуктът осигурява до 40 ч. работа без прекъсване. Така можете да работите през целия ден с един комплект батерии тип АА, 1.5V.

Хербицидни пръскачки Атила Ерго функционират на база високотехнологичен принцип – ултрамалообемна капка – разпръскване на малообемни капки с еднакъв размер от около 250 микрона. 10-литровият резервоар ще ви бъде напълно достатъчен за обработване на сравнително големи земеделски площи.

Предимства на хербицидната пръскачка

  • Осигурява цялостно покритие на повърхността
  • Максимален ефект от пръскането и до 50% по-ниски разходи на разтвор
  • Удобен дизайн
  • Достатъчно лека за работа дори с една ръка
  • Бързина при обработката – можете да работите със скорост от 3 км/час

Освен безопасността при работа и прецизната точност, хербицидна пръскачка Attila Ergo  предлага и иновативен дизайн за по-добър захват и баланс на тежестта. С натискането на един бутон, вие контролирате включването и изключването на струята. Разтворът се разпръсква под 360 °, като покрива площ от около 160 сантиметра в диаметър. Другият модел Атила Ерго Сеториале дава възможност за регулиране ъгъла на пръскане. Двойният разпръскващ диск позволява контролирана струя от миниатюрни капки на желаната  височина.

Един от основните проблеми на механичните пръскачки е поддържането на постоянна струя. Помпенето увеличава налягането, което води до по-висок химичен поток, но когато налягането спада, същото се случва и със скоростта на струята. Дори и за хората с най-издръжливи ръце е почти невъзможно да поддържат еднакво въздушно налягане по време на работа. Резултатът е неравномерно разпръскване, което често води до прекалено голямо количество разтвор в едни участъци и прекалено малко в други. С помощта на нашата хербицидна пръскачка на ексклузивна цена няма да губите излишно време и скъпи химикали.

Иновативните електрически хербицидни пръскачки решават всички проблеми благодарение на комбинацията от по-добре проектирани помпи и микропроцесорна технология за управление. Помпите са специално проектирани и създадени за употреба в електрически пръскачки. Те са по-издръжливи, ефективни и постигат по-добри резултати.

Характеристики

  • Тегло от 880 грама
  • Използвана технология – УМК
Тегло

880 гр.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хербицидна пръскачка Atila Ergo“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0