Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Плътна преграда

1.38 лв. кв. м

Общо Площ (кв. м)
Цена
Код на продукта: 33 Категории:, Марки: .

Плътна мрежа, която не прозира и не се вижда през нея. Използва се за скриване на видимостта в дворове и други обекти. Изисква стабилна ограда, поради голямото съпротивление при силен вятър.

Мрежата тип плътна преграда е предназначена за прикриване на различни обекти и пълното ограничаване на визията в тях. Характерното при нея е, че поради това, че е много фина и елегантна е задължително да бъде прикрепена към вече съществуваща солидна и здрава оградна конструкция. Това е така, защото при силен вятър или буря е неустойчива и ако няма солидна опора пада или се разкъсва.

През тази декоративна мрежа за ограда не прозира нищо и на практика тя ограничава видимостта на 100%. Вие спокойно можете да и се доверите око желаете да не се вижда нищо в имота ви. Тя ще ограничи напълно любопитните погледи.

Плътната мрежа е произведена от висококачествени материали и ако бъде поставена правилно може да служи дълги години. Цветът и е зелен, което помага да се прелее по естествен начин със зеленината наоколо. Универсалното приложение на плътната преграда я прави много предпочитана за ограждане на вилни дворове и по-малки площи в зависимост от предназначението им.

С помощта на тази мрежа можете да защитите различни места от преминаването на деца и домашни любимци. Тя ще защити лехите с цветята, а те ще бъдат преградени наистина по елегантен и изискан начин. Поставянето на плътната преграда не е трудно и не изисква специални инструменти. С него може да се справи всеки, а ефекта винаги е прекрасно изглеждащи заградени площи. Моделът е лек и удобен за пренасяне и обработка.

Цвят

зелен

Тегло

100 гр./кв.м.

Процент на засенчване

100%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плътна преграда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0