Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Мрежа Рафия 95% плътност

1.68 лв. 1.56 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.06 лв.
Код на продукта: 31 Категории:, Марки: .

НОВ, страхотен продукт, отличаващ се с много висока плътност – 95%, 120 гр/кв.м. Най-добрата мрежа, подходяща за ограда. Скрива видимостта почти напълно. Отлична издръжливост на атмосферни условия. Изключително подходяща за поставяне върху съществуваща или нова ограда, за скриване от любопитни съседи.

Това е евтина оградна мрежа от Рафия, която намалява интензитета на слънчевата светлина около 95%. Използва се за скриване на видимостта в дворове, строителни обекти и др., както и за осигуряване на висок % засенчване на навеси, паркинги и др.

Оградната мрежа Рафия с 95% плътност е уникален продукт, който можете да използвате при ограждането на всякакви обекти и терени, парцели, дворни места и други. Плътността и гарантира, че през нея никой нищо няма да види. Това е и основното и предимство – да предпазва от чужди погледи различни обекти. Тя може да се закрепи за вече съществуваща метална огради и допълнително да заздрави ограждението като го направи още по-сигурно и дискретно.

Това е най-плътната мрежа и изключително подходяща за ограждане. С нейна помощ ще ограничите достъпа на домашни животни и птици и те ще бъдат точно там, където искате вие.

Моделът се монтира много лесно. Необходим е само едни човек, който може са я постави много бързо, независимо от големината на терена, който ще се огражда. Тя може да служи и като декоративна добавка към оградата. Цветът и е зелен и по този начин мрежата се слива по естествен начин със заобикалящият я природен ландшафт. Мрежата е лека. Навива се на ролка и може да се запази за много дълго време без да губи от качествата си.

С нейна помощ слънчевата светлина и греене може да бъдат намалени в пъти и затова е подходяща за сенник на различни обекти, като автомобили например, като ефективно ги предпазва. Тя осигурява надеждна защита от слънчевите лъчи и от много други неблагоприятни климатични явления като силен дъжд, градушка слана или вятър. Тази мултифункционалност на оградната мрежа я прави много предпочитана за всякакъв вид дейности.

Цвят

зелен

Тегло

120 гр./кв.м.

Процент на засенчване

95%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа Рафия 95% плътност“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0