Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Рафия – ролка 3х180 м., бяла, 45 гр./кв.м. е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Едилнет, ролка 50х1.80м.

Вие получихте 5% отстъпка. Вижте количката.

99.00 лв.

Продуктът се продава на ролка

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 3.68 лв.
Код на продукта: 27 Категория: Марки: .

Мрежа, произведена от полиетиленово моновлакно, с илици в двата края за свързване. Много здрава и издръжлива мрежа.

  • Цвят зелен.
  • Ролка: 1.80м.  х 50м.

Предлагаме ви много надеждни мрежи за строителството, с помощта на които ще подобрите качеството на строителството, независимо от обекта, и ще улесните труда на работниците. Съвременното строителство изисква безкомпромисност в качеството и влагането само на най-добрите материали. Строителната мрежа едилнет, ролка 50 х 1.80 метра, може да се използва при строежа на всякакъв тип и вид сгради и е удобна при различните строителни технологии. Тя е изключително здрава и издържа на всякакви условия. Не се къса и дълго време не променя вида си. С нейна помощ се заздравява строителната конструкция за едно много качествено строителство.

Мрежата е произведено от полиетиленово моновлакно – това гарантира здравината и издръжливостта. Снабдена е с илици по краищата за да може да се свързва и закачва много лесно на различни елементи. Цветът е зелен, а при заявени количества на стойност над 200 лв. получавате значителни отстъпки. Не се колебайте да строите качествено и само с най-добрите материали. Едилнет е най-добрият избор в промишленото и гражданското строителство.

Големината и формата на тази мрежа са много удобни за пренасяне, товарене, разтоварване и влагане. С нея се работи много лесно и работниците не се нуждаят от никакво допълнително обучение. Тази мрежа е технологично превъзходство пред ординарното строителство и наистина може да задоволи и най-големите професионалисти в бранша. Постигнатите резултати при влагането и са безспорни и тя е задължителен атрибут при качественото строителство, изпълнявано от професионалисти.

Цвят

зелен

Тегло

45 гр/кв.м.

Размери

50х1.80м.

Популярни категории продукти

tbi bank loading
моля изчакайте
1