Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Рафия – ролка 3х180 м., бяла, 45 гр./кв.м.

453.60 лв.

Използва се за скриване на лошия визуален ефект на сградата по време на строеж. Също така предпазва околните пространства от падащи предмети по време на строежа.

През последните години новостите и подобренията в строителството следват едно след друго. Технологиите бързо се променят и подобряват, в това число и по отношение на безопасността на строителите и всички активни и пасивни участници в този процес. Вече е немислимо без използване на защитни мрежи, които да скриват непривлекателния визуален ефект на всяка сграда по време на строителството. Тези мрежи обикновено са обемни и имат мултифункционални цели.

Ние Ви предлагаме строителната мрежа Рафия – бяла, 45 гр./кв.м. Тя е изключително удачно решение за скриване на фасадата на строежа до неговото окончателно завършване. С помощта на тази мрежа строителният обект буквално се „пакетира“ и става недостъпен за погледите на външни лица. Всички заинтересовани ще могат да го видят само, когато е окончателно готов и по този начин визуалният ефект от новата сграда е възможно най-голям.

Мрежата е изключително здрава и устойчива. Тя издържа на всякакви климатични условия и може да се използва във всички сезони в продължение на години без да загуби от качествата си. На нея могат да се прикрепят различни рекламни съобщения и материали, което удвоява функциите и. С помощта на тази мрежа могат да се избегнат всякакви инциденти, предизвикани от падащи предмети по време на строителството, което се случва доста често. Тя ще предпази преминаващите близо до строежа лица от всичко което пада от голяма височина. Строителната мрежа не допуска външни хора на обекта и го предпазва от силен вятър, прах, дъжд, снеговалеж или слана.

Цвят

бял

Тегло

55 гр/кв.м.

Процент на засенчване

50%

Размери

3х180 м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Рафия – ролка 3х180 м., бяла, 45 гр./кв.м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0