Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Промо!

Рафия 75%, зелена

1.08 лв. 0.90 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Тегло: 75 гр./кв.м.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Използва се за скриване на видимостта на строителния обект, както и за предпазване на околните обекти от прах. Предлага се основно в зелен цвят.

При нас можете да откриете разнообразни мрежи за строителството.  С тяхна помощ ще осигурите спокойствието и сигурността на строителният обект и ще предпазите работниците от трудови злополуки.

Мрежите за строителни обекти се използват главно за ограждане на строежи и работни площадки, особено, когато изкопите са по-дълбоки. Те осигуряват сигурност на работниците и много често предотвратяват трудови злополуки. Мрежата, която Ви предлагаме е здрава, еластична и много устойчива на натиск.  Тя може да служи за преграда на външните части на етажите на високи строящи се сгради. По този начин се предпазват работниците от падане. Тя е лека и удобна за разпъване и транспортиране, не заема място и не изисква специални знания за поставянето и. Оградата елиминира инцидентите и създава сигурност и комфорт в работещите на обекта. Предлага се в зелен цвят и на много добра цена.

С използването на мрежа Рафия зелена на строителния обект се покриват всички национални законови изисквания за безопасност както на работещите на обекта, така и за случайно преминаващите. Вие ще сте сигурни, че мрежата няма да допусне неволно падналия предмет от голяма височина да нарани когото и да било. Тази мрежа закрива напълно обекта и в него нищо не може да се види по време на строителните дейности. С нейна помощ не се пречи на работниците да изпълняват задълженията си. На мрежата могат да се закрепят и различен тип рекламни пана и други необходими елементи за дейността.

От вън строителната площадка изглежда поддържана и има чудесен външен вид, както най-добрите примери в световното строителство.

Цвят

зелен

Тегло

75 гр./кв.м.

Процент на засенчване

75%

Популярни категории продукти

0