Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа 30% плътност, 60 гр/кв.м.

1.86 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 6 Категория: Марки: .

Засенчваща мрежа от моновлакно със засенчващ фактор 30%. Много здрава и устойчива мрежа. Може да се използва едновременно за засенчване и защита от градушка.

Засенчващата мрежа 30%, 60 гр/кв.м. намира приложение в засенчване на културни растения, които не обичат ярката слънчева топлина. Този вид засенчващи мрежи много успешно се използва в зеленчуковите градини за предпазване на растенията от градушки. През нея свободно могат да преминават слънчевата светлина и топлина и по този начин се позволява на културите, които тя защитава да се развиват напълно нормално.

Произведена е от висококачествени материали и издържа продължително време на открито без да губи ценните си качества. Не и влияят силен дъжд, градушка, слана, снеговалеж, много ниски или много високи температури. Това я прави незаменима в зеленчуковата градина за предпазване на насажденията. Градушката може да нанесе огромни вреди на зеленчуците и стопаните да отчетат 100% загуба. С използването на тази мрежа ледените късове нямат шанс срещу нея и реколтата е напълно защитена.

До насажденията не могат да достигнат и някои летящи насекоми, когато са защитени от тази засенчваща мрежа. По този начин стопаните използват много по-малко изкуствени торове, пестят ценно време, а продукцията им е екологично чиста и се реализира на по-висока цена. Поставя се много лесно, закрепва се с елементарни материали и няма необходимост от специално поддръжка. Това я прави много практична и удобна за използване защото може да се закрепва лесно и да се използва повече от един земеделски сезон. Тази мрежа намира разнообразни приложения защото е здрава и еластично. Може да предпазва различни съоръжения и предмети от градушка и слана. Намира употреба и в двора и вилата като с нея могат да се ограждат различни обекти.

Цвят

зелен

Тегло

60 гр./кв.м.

Процент на засенчване

30%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа 30% плътност, 60 гр/кв.м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0