Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Мрежа Рафия 35% плътност

0.70 лв. 0.66 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Код на продукта: 1769 Категория: Марки: .

Мрежата е предназначена за намаляване интензитета на слънчевата светлина в оранжерии, паркинги, навеси и др. УВ стабилизирана и устойчива на атмосферни условия. Засенчващ фактор – 35%, цвят- зелен, 30 гр/кв.м.

Засенчващата мрежа 35%, Рафия е удачен избор за ограждане и закриване на различни пространства и обекти. Тя има многостранна употреба и може да се използва за естетизиране на вече съществуващи огради, за закриване на строителни обекти и площадки, допълнително покриване на оранжерии и други земеделски обекти и ограждане на различни по големина площи. Тази мрежа за сянка е произведена от висококачествени материали и не се влияе от неблагоприятните атмосферни условия. Тя издържа на ниски и високи температури, устойчива е на дъжд и градушка и не губи качествата си след падане на слана или силен вятър.

Решена е в зелен цвят и по този начин по естествен начин се слива с околната среда. Монтира се и демонтира много лесно, защото е лека и без остри ръбове. Може да се навие на руло, което не заема много място и по този начин може да се транспортира на различни разстояния. Тази засенчваща мрежа е възможно най-практичното решение на ограждане и за защита на различни скъпи предмети като автомобили и други.

Идеална е за автокъщи, където е необходимо автомобилите да са винаги в идеално състояние. Засенчващата мрежа не допуска те да бъдат наранявани от различни фактори, слана или птичи изпражнения. В същото време  пропуска достатъчно светлина и топлина и осигурява оптимални условия на зеленчуците в оранжерията. С помощта на тази мрежа всяко стопанство може да изглежда по прекрасен начин и да има високи постижения в отглеждане на насажденията. Мрежата е много здрава, къса се трудно и може да се използва много години.

Тегло

30 гр/кв.м.

Процент на засенчване

35%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа Рафия 35% плътност“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0