Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа 50% плътност, 100 гр/кв.м.

2.58 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.10 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 7 Категория: Марки: .

Засенчваща мрежа от моновлакно със засенчващ фактор 50%. Много здрава и устойчива мрежа. Може да се използва едновременно за засенчване и защита от градушка.

Тази мрежа за засенчване намира приложение в защита от градушка и слънце на разнообразни обекти. Използва се основно за защита на различни насаждения от градушки, слани и други неблагоприятни климатични условия. В същото време тя може да предпазва растенията и от силното слънчево греене през лятото. По този начин, когато водата е недостатъчна, тази мрежа спасява посевите от изгаряне. Произведена е по най-нова технология, което позволява тази мрежа да намери на широко приложение в земеделието.

Може и да служи като помощно покритие над найлона на оранжериите, като го предпазва от нараняване и повреда. С тази мрежа могат да се ограждат различни обекти. Тя се поставя и премахва много лесно. Необходими са само колове за захващане и няколко „свински опашки“. По този начин, дори и малко дете може да монтира мрежата навсякъде, независимо от големината на площта за заграждане и релефа.

Засенчваща мрежа 50%, 100 гр/кв.м. е много лека. Това я прави удобна за транспортиране. Навива се на руло и по този начин се товари и разтоварва лесно. Няма остри ръбове и не представлява заплаха нито за работници, нито за животни, нито за малки деца. Може да се използва целогодишно като запазва свойствата си. Решена е в зелен цвят затова може да се използва за художествено оформление на дворове, хотели, вилни зони и селски къщи. Тази мрежа може да предпазва паркирани на открито автомобили от дъжд, градушка, падащи предмети и клони. Тя е издръжлива на натиск и е гарантирано, че няма да се скъса и по този начин ще изпълни функциите си.

Цвят

зелен

Тегло

100 гр./кв.м.

Процент на засенчване

50%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа 50% плътност, 100 гр/кв.м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0