Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Мрежа Рафия 95% плътност

1.68 лв. 1.56 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Много здрава и красива мрежа. Цвят- тъмно зелен. Тегло 120 гр./кв.м.

Подходяща за огради, за скриване на видимостта и погледи на любопитни съседи.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Код на продукта: 9 Категория: Марки: .

НОВ, страхотен продукт, отличаващ се с много висока плътност – 95%, 120 гр/кв.м!!! Най-добрата мрежа, подходяща за ограда. Скрива видимостта почти напълно. Отлична издръжливост на атмосферни условия. Изключително подходяща за поставяне върху съществуваща или нова ограда, за скриване от любопитни съседи.

Това е плътна мрежа от Рафия, която намалява интензитета на слънчевата светлина около 95%. Използва се за скриване на видимостта в дворове, строителни обекти и др., както и за осигуряване на висок % засенчване на навеси, паркинги и др.

Засенчваща мрежа 95 % Рафия има универсално приложение и с нея могат да се ограждан всякакви обекти. Тя може да се монтира върху вече съществуваща ограда или да и се направи отделно скеле, което става много бързо и лесно защото тази мрежа е лека и удобна, монтира се бързо и не изисква специални знания и умения в това отношение.

Тази засенчваща мрежа не допуска нежелани погледи в дворното място или ограденото с нея пространство и по този начин гарантира пълна дискретност. Удобна е за ограждане на дворове, градини, паркинги и различни площи с разнообразно предназначение. Можете да я поръчане направо чрез сайта на една много добра цена. Ще получите и прекрасни и неочаквани отстъпки от цената ако закупите мрежа на стойност над 200 лв. Тази засенчваща мрежа е много лека и е идеалния вариант за ограждане.

Може да осигурява сянка на различни обекти защото не пропуска слънчева светлина. Употребява се за навес на паркинги и за засенчване на места,  където слънчевата светлина е необходимо да е ограничена. Засенчващата мрежа Рафия предпазва и от валежи и градушки различни предмети, като не позволява ледените късове да достигнат до тях. С нейна помощ можете да запазите перфектния вид на автомобила си или лодката.

Цвят

зелен

Тегло

120 гр./кв.м.

Процент на засенчване

95%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа Рафия 95% плътност“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0