Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

ПВЦ връзки за растения

16.80 лв.

Този продукт се заплаща на бройка.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.62 лв.
Код на продукта: 23 Категория: Марки: .

ПВЦ връзка за връзване на слаборастящи дървета, лозя и други към конструкция. Със своята еластичност предпазва от врязването й в стеблото на растението при нарастване на диаметъра му.

ПВЦ връзките за растения имат универсално приложение и  служи най-вече за закрепване на различни растения за определени опори. С успех с ПВЦ връзките за растения могат да се използват в лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството. Тези връзки са произведени от много здрави и качествени материали, които на практика не се късат и издържат на всякакви условия. ПВЦ връзките за растения са еластични и меки.

Те нежно обвиват стъблото на растенията и не го нараняват, независимо дали са вързани по-слабо или по-силно. С течение на времето, когато растението се развива и стъблото надебелява, връзките не се врязват и това гарантира здравината на плодовете. Нарастването на обиколката на стъблото не е проблем за ПВЦ връзките за растения. Това помага на фермерите да спестят ценно време защото растението има нужда само от едно връзване през земеделския период.

Тези връзки успешно задържат за опората всякакъв вид зеленчукови култури. Това гарантира тяхното добро развитие и богатата реколта. ПВЦ връзките за растения не изискват никакви специални грижи. Те могат с години да стоят на открито без да загубят от качествата си. Връзките се заплащат на бройка, а при поръчка на големи количества на обща стойност над 200 лв., Вие можете да получите изключително изгодни отстъпки.

Ако търсите връзки за растения, ние ще Ви помогнем в избора. Предлагаме многообразие от ПВЦ връзки на конкурентни цени. При нас Вие лесно можете да се ориентирате какво точно Ви е нужно. Връзките ни са подходящи за селското стопанство, растениевъдството, отдиха и промишлеността. Произведени са от качествени материали, които издържат дълго време, а цената им е много конкурентна.

Цвят

зелен

Тегло

1.0 кг.

Диаметър

3.0 мм.

tbi bank loading
моля изчакайте
0