Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Неналичен

Мрежа за градушка и сянка ETI-NET, 63 гр/кв.м.

1.32 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

С усилени краища в двата края за по-здраво захващане. Типът плетка не позволява разместване на влакната.

Издръжливост на атмосферни условия – 10 г.

Произведена в Италия.

Този тип плетка е за предпочитане, тъй като влакната не се разместват при дърпане или удар от ледени късове, за разлика от другите видове мрежи на пазара.

Изчерпан

Код на продукта: eti-net-63 Категория:

Най-здравата мрежа против градушка, поради гъстата плетка и повече влакна на кв./см. ЕTI-NET е професионална мрежа с тегло 63 гр/кв.м. Изработена е от полиетиленово влакно HDPE, УВ стабилизирана и термоустойчива. Отвор 7х2 мм. Освен защита от градушка, мрежата ще осигури и около 18-20% сянка, което е благоприятно за растенията в горещите летни месеци.

ETI-NET може да се използва в личното стопанство за покриване на различни предмети и обекти, в зеленчукопризводството и за ограждане на най-разнообразни пространства. Тази мрежа се монтира много лесно и за това не са необходими никакви по-специални инструменти, усилия, знания или умения. Може да се прикрепи към вече съществуваща ограда или да се положи на скеле.

Тя е изработена от висококачествен полиетилен, който не гние и не се влияе от неблагоприятните външни условия. Това гарантира нейната устойчивост и дълговременното и и използване. Основното и приложение е срещу градушка. Мрежата надеждно може да защити Вашите растения от ледените топчета, като в същото време им позволява да дишат и да се развиват нормално, като пропуска дъждовните капки и слънчевите лъчи, които са жизнено важни за растенията.

Тя се поставя лесно върху растенията, независимо дали това са различни видове зеленчуци или цветя. С нейното използване Вие спестявате пари за препарати и торове като в същото време ще отгледате екологично чиста и качествена продукция, която се търси на пазара, а цената и е относително висока.

Отвор

7х2 мм.

Тегло

63 гр/кв.м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа за градушка и сянка ETI-NET, 63 гр/кв.м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни категории продукти

tbi bank loading
моля изчакайте
0