Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа против насекоми за лозя

1.08 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

2.7
Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Код на продукта: 13 Категория: Марки: .

Мрежата е подходяща за предпазване от градушка, както и от малки насекоми – пчели, оси и други с подобни размери. отворът на мрежата е 2.5х7 мм.

Мрежата против насекоми за лозя предпазва лозовите насаждения от различни насекоми през всички стадии на развитието на лозата и плодовете. Тези мрежи могат да защитават насажденията и от градушка, която може да нанесе значителни щети. Когато гроздето узрее, то често бива нападано от пчели и оси, които могат да унищожат реколтата до 100%. С помощта на мрежата против насекоми за лозя, достъпът им до гроздовете е напълно ограничен и по този начин те могат да останат цялостни и ненаранени. С използването на тази мрежа стопаните имат възможност на една много конкурентна цена да отгледат богата и качествена реколта. Зърната на грозда остават цели и по този начин се наливат на 100%, като имат перфектен търговски вид и оптимални вкусови качества.

Тази мрежа против насекоми на метър се монтира относително лесно, лека е за транспортиране и не се влияе от неблагоприятните климатични процеси. Нейната основна роля е да защити лозята, да не допусне насекомите да нанесат поражения върху гроздовете и по този начин да се получи богата и качествена реколта. Тя многократно възвръща вложените в нея инвестиции и се превръща в най-добрия помощник на фермера. Използването на мрежи против насекоми за лозя е иновативен метод в земеделието за предпазване на насажденията от неприятели и гарантира перфектни резултати и качествено грозде.

Отвор

2.5х7 мм.

0