Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Промо!

Мултипла

1.08 лв. 0.96 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

С усилени краища в двата края за по-здраво захващане. Типът плетка не позволява разместване на влакната.

Издръжливост на атмосферни условия – 10 г.

Произведена в Италия.

Този тип плетка е за предпочитане, тъй като влакната не се разместват при дърпане или удар от ледени късове, за разлика от другите видове мрежи на пазара. Мрежата е с 2 бр. влакна в едната посока и 4 в другата. Навита е на ролки с дължина до 1.5 м., за улеснение на транспорта и полагането.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.04 лв.
Код на продукта: 1 Категория: Марки: .

Най-продаваният модел от нашите мрежи против градушка на достъпни цени. Изработена е от полиетиленово влакно HDPE, УВ стабилизирана и термоустойчива.

Мултипла е мрежа с универсално приложение. Ние имаме удоволствието да Ви я предложим на една изключително конкурентна цена, като можем да Ви направим неочаквано добра отстъпка при закупуване на мрежа на стойност над 200 лв.

Мултипла може да се използва в личното стопанство за покриване на различни предмети и обекти, в зеленчукопризводството и за ограждане на най-разнообразни пространства. Тази мрежа се монтира много лесно и за това не са необходими никакви по-специални инструменти, усилия, знания или умения. Може да се прикрепи към вече съществуваща ограда или да се положи на скеле.

Тя е изработена от висококачествен полиетилен, който не гние и не се влияе от неблагоприятните външни условия. Това гарантира нейната устойчивост и дълговременното и и използване. Основното и приложение е срещу градушка. Мрежата мултипла надеждно може да защити Вашите растения от ледените топчета, като в същото време им позволява да дишат и да се развиват нормално, като пропуска дъждовните капки и слънчевите лъчи, които са жизнено важни за растенията.

Тя се поставя лесно върху растенията, независимо дали това са различни видове зеленчуци или цветя. С нейното използване Вие спестявате пари за препарати и торове като в същото време ще отгледате екологично чиста и качествена продукция, която се търси на пазара, а цената и е относително висока.

Отвор

5х5 мм.

Цвят

зелен

Тегло

50 гр./кв.м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мултипла“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0