Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Пирони за закрепване на мрежа към земята, дължина 10 см е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Промо!

CGC100V

1.68 лв. 1.56 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Вижте още: пирони за закрепване на мрежата към земята и друг модел мрежа против плевели.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.06 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 14 Категория: Марки: .

Много здрава и плътна мрежа. Използва се за мулчиране в оранжерии и други. Позволява да се ходи по нея. Пропуска водата и задържа влагата в почвата. Издържа около 5 г. на атмосферни условия. Подходяща за легла на калифорнийски червеи.

Мрежата CGC100V има универсална употреба и широко приложение в селското стопанство при отглеждането на зеленчуци и калифорнийски червеи. Тя може да се поставя като на открити площи, така и в оранжерии. Няма значение от големината на площта, върху която се поставя. Тя отлично ще изпълни зададените и функции. Тази мрежа против плевели е произведена от много здрави материали и не не поддава на неблагоприятните климатични условия.

Не гние и може да издържа с години на дъжд, много ниски или на много високи температури, градушки, слана или сняг. Поставя се много лесно и нейното основно предназначение е да извършва мулчиране и застилане в оранжерии, парници или други определени за това земеделски площи. Тази мрежа може успешно да запази влажността на почвата, да увеличи нейното плодородие и да предпази от поникването на нежеланите плевели. Тя свободно пропуска светлината и запазва влагата. По този начин позволява нормалното и свободно развитие на растенията.

Мрежата е здрава и издръжлива и може да допусне безпроблемно дори ходенето върху нея без да се повреди. С нейна помощ могат да се отглеждат и калифорнийски червеи като тя е идеална подложка за техните гнезда. Когато фермерите използват мрежата CGC100V те си спестяват време и допълнителни разходи и грижи. С нейна помощ всеки фермер може да осигури ефективност и висока продуктивност на стопанството си и да развива конкурентно и съвременно земеделие. Предлага се в различни размери, които много точно могат да паснат за конкретното и предназначение. Издържа около 5 години на атмосферните условия, което спестява на стопаните много допълнителен труд и разходи.

Полага се лесно и не изисква никакви допълнителни грижи. По този начин стопанството на всеки агробизнесмен може да изпълни основната си функция – да осигури качествена продукция и сигурна печалба. С нейното използване всеки фермер започва качествено нов етап в своята дейност и може да бъде конкурентен на най-развитите предприемачи в бранша без това да му коства големи усилия и обемни инвестиции.

 
 
Цвят

зелен, черен

Тегло

100 гр/кв.м.

tbi bank loading
моля изчакайте
1