Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Предпазен ръкав за грозде против птици и оси

0.12 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.00 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 2397 Категория:

Мрежата е предназначена за предпазване на гроздовете от птици, оси и други насекоми. Тя представлява ръкавна еластична мрежа с дължина 30 см, която се надява на самия грозд и го предпазва от нападение от птици и насекоми. Мрежата е много нежна и по никакъв начин не наранява гроздовите зърна. Може да се използва многократно. Не възпрепятства проникването на слънчева светлина и узряването на гроздето.

Плодовете на лозовите насаждения са застрашени от нападения на птици и оси, когато вече са узрели и съвсем скоро може да започне прибирането на реколтата. По този начин гроздето може да бъде унищожено до 100% и е напълно негодно за реализация на пазара. Ефикасен метод за предпазване на чепките грозде от вредители са тези мрежи против птици и оси за лозя. Те са произведени от качествена и еластична материя и не допускат насекомите и птиците да имат досег до узрелите плодове.

Поставят се лесно на чепките и не ги нараняват по никакъв начин, като заемат естествената им форма и запазват целостта на плода. Зърната на гроздето не се ронят след поставяне. По този начин те са напълно защитени от атаки на птици и оси. Тези мрежи са за многократна употреба и могат да се използват през много земеделски сезони. След като гроздето се обере те се съхраняват на подходящо място без да заемат голямо пространство.

Когато са поставени върху плода, мрежите против птици и оси за лозя защитават само него, като по естествен начин допускат светлината, топлината и влагата до гроздето и по този начин му гарантират нормалното развитие. Когато се използват тези мрежи за защита се намалява значително употребата на пестициди и хербициди и по този начин реколтата е екологично чиста.

Мрежата против птици и оси за лозя спестява много време и средства, като гарантира перфектна по качество и визия продукция. С нейна помощ се постигат най-високите стандарти при отглеждане но десертно и винено грозде, което е качествено и се търси на пазара на относително по-висока цена.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Предпазен ръкав за грозде против птици и оси“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0