Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Expo Net 20×25

2.88 лв. кв. м

2
Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 1106 Категории:, Марки: .

Екструдирана мрежа от полиетилен. Използва се за преграждане на различни пространства, както и за предотвратяване достъпа на птици или къртици.

Използва се и за изграждане на волиери.

Този вид оградна мрежа на достъпна цена е много подходящ за ограждането на различни пространства. С нейна помощ можете да ограждате различни по размер парцели и да ограничавате достъпа да тях на хора, животни или птици. Мрежата има елегантен външен вид и може да се използва за художествено оформление на различни територии в хотела, вилата или лятната къща.

Тя е много здрава и устойчива на натиск и затова е много подходяща за използване и в селското стопанство от животновъдите, за ограждане на различни селскостопанско животни и птици. Изработена е от здрав полиетилен, който не ръждясва и не гние. Устойчива е на силен вятър посредством отворите си, които са нито големи, нито много малки и по този начин я правят универсална.

Мрежата може да се закупи на много конкурентна цена, което става лесно и направо от сайта. Монтажът и поддръжката и са удобни и не изискват никакви особени усилия. Тази мрежа се транспортира безпроблемно на по-къси или по-дълги разстояния, относително лека е и напълно безопасна защото няма остри ръбове и е еластична. По този начин тя не може да нарани никого, като при монтажа, така и по време на експлоатацията и. С нейна помощ, Вие ще си осигурите спокойствие за Вашата собственост, за Вас и за Вашите деца и близки.

Отвор

20х25 мм.

Цвят

черен

Тегло

55 гр/кв.м.

Размери

3 м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Expo Net 20×25“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0