Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Торби за бране на плодове

120.00 лв.

НЕНАЛИЧЕН

50% увеличаване на ефективността при бране
100% запазване качеството на плодовете
процеса на бране е по-бърз и изисква по-малко усилие

Код на продукта: 18 Категория:

Торбите са създадени специално за бране на плодове (ябълки, круши, дюли и др.). Липсата на аналогичен продукт на българския пазар ги прави атрактивни и желани от всеки, уважаващ себе си фермер. Използването им прави процеса на бране по-лесен, по-приятен и по-бърз. Елиминирането на нуждата от навеждане, свободата на движението и запазването на качеството на събраната продукция, драстично спомагат за увеличаването на ефективността.

Изработени са от специален мек плат, който не наранява плодовете. Имат връзки за регулиране на вместимостта. От задната страна, където се допират до тялото имат омекотяваща подложка. Уникален продукт, с който ще спестите много време и усилия при брането на вашите плодове.

Торбите за бране на плодове са модерен помощник на берача, с помощта на които се увеличава значително бързината на брането на различни видове твърди плодове като ябълки, круши, дюли и други. Тя е изключително удобна и ергономична и много плътно приляга към тялото. Конструирана е така, че да не пречи на берача по време на работа, да не му тежи и да му помага да работи по-бързо и ефективно. С нейна помощ коефициентът на полезно действие при брането на плодовете се увеличава многократно. Торбите са здрави и издръжливи на неблагоприятни климатични условия и много трудно могат да бъдат повредени.

С тяхна помощ берачът има свобода на движение и не се налага да се навеждат, защото те се закрепят на удобна за него височина, свързана с характеристиките на ръста му. Затова той се изморява много по-бавно и може да работи ефективно дълго време. Тъй като са изработени от много мек плат е невъзможно плодовете да бъдат наранени. Формата на торбите не позволява на плодовете да се изсипят, а всеки попаднал в торбата плод стои там докато берачът не реши друго. Това е един уникален продукт, който няма аналог и това го прави много предпочитан от фермерите по време на беритбената кампания, независимо от големината на площта на овощната градина.

С използването на тази торба брането завършва много бързо и по този начин реколтата се прибира точно когато трябва, в най-добрия си пазарен вид. Продуктът вече е изпитан в много напреднали в агроземеделско отношение страни и там стопаните са изключително доволни от ефекта който те имат не само към производителността на труда, но и към качеството на плодовете. Това е и причината торбата за бране на плодове да е универсално средство за повишаване на скоростта на прибиране на реколтата и улесняване на труда на работниците. С нейна помощ фермерът може да развие своето земеделско стопанство до най-висока степен и да покрие всички съвременни изисквания на модерния агробизнес.

0