Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

20х20/1.2мм

4.99 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Въведете нужната ширина и дължина в метри.

Към този продукт може да се добави обкантване. Заплаща се на линеен метър. Цена: 2.04 лв.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.19 лв.
Код на продукта: 47 Категория: Марки: .

Предлагаме ви артикул мрежа за ограждане на спортни игрища 20х20/1.2мм.

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Моля въведете нужната ширина и дължина в метри, преди да направите вашата поръчка в сайта. Към този продукт може да се добави обкантване. Обкантването се заплаща се на линеен метър. Цена: 2.04 лв.

Мрежата се използва за ограждане на голф игрища, както и за детски площадки и центрове. Отворът на съоръжението е 25х25 мм. Цветът е зелен или черен. Дебелината на въжето е 1.2 мм.

Продуктът е подходящ за голф игрища и детски площадки, поради дебелината на оплетката на мрежата. Вместо да гоните малките голф топки, излетели настрани в играта, мрежата ще ви погне да се концентрирате върху перфектният удар и да забравите за досадното тичане след пропускане на дупка.

Мрежата за голф игрища и детски площадки, може да обезопаси всякакъв вид игра с топка, като направи забавлението и удоволствието от нея пълно. Голф играчите искат пълна концентрация на игрището, а мрежата може да ги направи спокойни и сигурни във всеки удар.

Децата, от друга страна, са буйни, жизнени и игриви. Те търсят игра във всяко свое докосване до уредите на детската площадка, тичат след топката, донесена от вкъщи или се гонят. За да не загубят ориентация, къде са границите на игрището, мрежата върши отлична работа. Тя е обезопасителна, показва къде завършва площадката и предпазва децата от падания, наранявания, както и от продължително гонене на детски уреди извън игрището.

Отвор

25х25 мм.

Цвят

зелен, черен

Въже

1.2 мм.

tbi bank loading
моля изчакайте
0