Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

45х45/2.5мм

5.28 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Въведете нужната ширина и дължина в метри.

Към този продукт може да се добави обкантване. Заплаща се на линеен метър. Цена: 2.04 лв.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Код на продукта: 46 Категория: Марки: .

Предлагаме ви артикул мрежа за ограждане на спортни и детски площадки с размери 45х45/2.5мм. Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. В полето под описанието въведете нужната ширина и дължина в метри. Към този продукт може да се добави обкантване, което се заплаща на линеен метър. Цена: 2.04 лв.

Мрежата, която предлагаме на вашето внимание, се използва за ограждане на тенис игрища и детски площадки. Отворът ѝ е 45х45 мм. Цветът на изделието е тъмно зелен. Оплетката на въжето е с размери 2.5 мм.

Мрежата за ограждане на спортни и детски площадки, е подходяща за всички видове игрища, но най-добре пасва на тенис кортове. Продуктът е сред добрите в своя клас и отговаря на всички изисквания. Мрежата е здрава, има еластичност, издръжлива е на атмосферни влияния.

Подходяща е за тенис кортове на открито, както и за разделяне на две игрища в зала. Може да се постави и на детска площадка, като веднъж закрепена, тя предпазва децата и очертава съоръжението, като не позволява излизането на уреди за игра извън него.

Мрежата е практично средство за контролиране на достъп до спортен или друг обект, както и добър вариант за обезопасяването му. Зеленият цвят на оплетката, пасва на всяка спортна или детска площадка.

Допълнителни аксесоари към мрежата, могат да бъдат закупени от нашия сайт. Може да разгледате и другите ни модели мрежи, за да изберете най-подходящия за вас.

Отвор

45х45 мм.

Цвят

тъмно зелен

Въже

2.5 мм.

0