Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа за тенис

390.00 лв.

Този продукт се заплаща на бройка.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 14.48 лв.
Код на продукта: 53 Категория: Марки: .

6 реда отвори от горната страна са с двойно въже, с бяла полипропиленова лента 105 мм от горната страна, която не се къса, с PVC черна лента отстрани, с PE въже 4мм от долната страна, със стоманено въже във филето и централна лента с кука.

Мрежата за тенис разполага с 6 реда отвори от горната страна, с двойно въже и  бяла полипропиленова лента 105 мм от горната страна, която не се къса. Артикулът е снабден с PVC черна лента отстрани, с PE въже 4мм от долната страна, със стоманено въже във филето и централна лента с кука. Отворът на мрежата е 45 мм. Тегло 6.3 кг.и въже 3 мм.

Без мрежа за тенис, тенис на корт в съвременния смисъл на този спорт, няма как да се практикува. Мрежите за тенис имат за цел да разделят игралното поле на две равни половини, като чрез тях е отмерено с точност, с колко метра терен разполага всеки играч.

Мрежите са неразривна част от играта на тенис, като помагат или пречат при сервиз, в зависимост от изпълнението на сервиращия играч. Чрез мрежата в тениса, някои удари на съперниците минава, закачайки се на филето на корта и по този начин се печели точка. Възможно да се играе тенис и без мрежа, но мрежите, които имаме удоволствието да Ви предложим, ще увеличат насладата от практикуването на този спорт.

Нашите продукти са със стандартни размери, по изискване на спортните институции и контролни органи в този спорт. Те са много издръжливи на удари и атмосферни условия. Разгъват се и се прибират много лесно, тъй като са с леко тегло. Горната част на мрежата – филето, е изработена от висококачествен полипропилен.

Мрежата, която ви предлагаме, е подходяща е за всякакви тенис игрища с разнообразна настилка – твърд корт (хард), клей или трева.

Отвор

45 мм.

Тегло

6.3 кг.

Въже

3 мм.

tbi bank loading
моля изчакайте
0