Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Промо!

Тенис екран

228.00 лв. 150.00 лв.

Този продукт се заплаща на бройка.

Код на продукта: 54 Категория: Марки: .

Тенис екран с плътност – 90%, с усилени краища и метални отвори за свързване.
Поставя се от двете страни на корта за осигуряване на добра видимост на топката и за спиране на вятъра.

Целта на това съоръжение е да осигури добра видимост на топката по време на тенис мач и да спира силните пориви на вятъра. Поставя се от двете страни на корта. Размери 18 x 2 m и тегло 7 кг., което прави тенис екрана лек и лесен за пренасяне от персонала, обслужващ корта. Цвета на продукта е зелен, като това е класическо оцветяване за тенис съоръжения.

Тенис екранът има важна функция при игра, тъй като подобрява видимостта на играчите към топката и спира поривите на вятъра, които без наличието на екран на корта, променят траекторията на топката и с това резултата от спортната среща. Чрез този тип съоръжения, играчът може да прецизира своите действия. Мрежата е  с голяма плътност и по този се осигурява на състезателите много добра видимост върху корта и цялостната игра.

Атмосферните влияния са намалени до минимум с помощта на мрежата „Тенис екран“, като спортистите могат да се концентрират върху играта си, без да се фокусират върху капризите на времето на корта в момента на срещата. Тази мрежа се закрепва бързо и лесно, лека и удобна е и освен, че предпазва състезатели от вятър, тя не се влияе от неблагоприятните атмосферни условия. Устойчива е и затова е подходяща за кортове на открито.

Размери 18 × 2 m
Тегло

7 кг.

Цвят

зелен

Популярни категории продукти

  • оградна мрежа Стара Загора
  • най евтината ограда
  • 0