Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Мрежа 97% плътност – зелена

1.74 лв. 1.68 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.06 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Мрежата е със зелен цвят.

Подходяща е за поставяне върху съществуващи огради, за скриване на видимостта. Страхотна мрежа за направа на тенти, навеси, шатри и други, които да създават уют във вашия двор, къмпинг или градина. Използва се и като ветрозащитна преграда за дворове, навеси за хора или животни.

Предлагаме на вашето внимание един страхотен продукт на много добра цена.

Със съдействието на нашия партньор от Южна Корея успяхме да създадем този продукт за вас, който ще удовлетвори вашите изисквания за качество и издръжливост.

Какво представлява тази мрежа и с какво е по-различна от останалите оградни мрежи.

  • Мрежата е изключително качествена, произведена от първичен полетилен с висока степен на УВ добавка, което я прави устойчива на атмосферни условия за дълъг период от време.
  • 97% плътност. Какво означава това? Означава, че мрежата е доста плътна, с минимална прозрачност. Ако гледате през нея ще видите само силуети на предмети или хора зад нея. Да, не е абсолютно плътна, но ако търсите такъв продукт, насочете се към Мрежа 100% плътност.
  • изключителна здравина и оплетка – за разлика от повечето мрежи от този тип, направени изцяло от полиетиленова лента, тази мрежа е комбинация от полиетиленова лента и моновлакно, което осигурява нейната здравина и устойчивост на вятър и разкъсване. Предвид плътността на мрежата и голямото й съпротивление при силен вятър, здравината е много важна за удължаване на експлоатацията й във времето.
Процент на засенчване

97%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа 97% плътност – зелена“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни категории продукти

tbi bank loading
моля изчакайте
0