Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за краставици

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Поддържащите мрежи МИЛМАР се използват за поддържане на пълзящи растения, отглеждани на конструкция. Те са с големи отвори -15х15 см., изключително леки – 9 гр./кв.м. и удобни за поставяне. Предлагат се в различни ширини 1.5, 1.8 м. Изработени са от УВ устойчив полипропилен.

Използват се най-много в цветарството за поддържане стеблата на растенията и за отглеждане на краставици.

Употребата на поддържащи мрежи помага на краставиците сами да растат във вертикална посока, с много малка или никаква човешка намеса. По този начин се намалява физическия стрес върху растението, като най-голямото предимство е, че няма да ги връзвате и притискате. С помощта на мрежа за краставици, вие ще ограничите и разпространяването на някои болести по вашите земеделски култури. Често това се случва, когато докосвате болните растения, а след това здравите.

Предимства на поддържащите мрежи за краставици и домати

Ай Джи Нет предлага на достъпни цени мрежи за домати, краставици и корнишони, подходящи за оранжерии, градини и открито поле. Всеки градинар знае, че осигуряването на нужното пространство между отделните краставици и домати, е предпоставка за бързо развитие, по-високи добиви, а по-голямото разстояние от почвата намалява риска от болести и вредители. Узрелите зеленчуци са по-чисти и нямат нужда от по-сериозно измиване преди пускането им за продажба.

Поддържането на растенията е наложително през сезона на растеж и зреене, когато зеленчуците станат по-тежки. С мрежа за краставици и корнишони ще им осигурите достатъчно светлина, а брането ви ще бъде доста по-лесно. Премахването на плевели и бурени отнема малко време и усилия, защото остават отделени от полезните култури, а рискът да ги нараните по време не прекопаване е сведен до минимум.

Използването на мрежа за домати също има своите предимства – листата и самия домат не лежат върху почвата, което им осигурява достатъчно свеж въздух. Друго предимство е високата видимост, която предоставят – така откриването на вредители става лесно.

Осигурете на своите земеделски култури повече пространство и идеални условия за растеж и развитие с поддържащите мрежи на Ай Джи Нет – всеки модел е изработен от висококачествено полипропиленово влакно, устойчиво на ултравиолетови лъчи. При покупка на стойност над 200 лв. можете да се възползвате от още по-изгодна цена!

Еднаква ли е поддържащата мрежа за краставици, домати и цветя?

Поддържащите мрежи се използват от години при отглеждането на зеленчуци и цветя, и основната разлика при различните видове е във височината на мрежата. Самата мрежа е еднаква, така че трябва да се съобразите основно с това, колко високи са растенията, които ще укрепвате.

Защо да не използвам обикновена тел или телена мрежа, която имам налична?

Съвременната поддържаща мрежа има редица предимства – тя е изключително лека, има голям светъл отвор, и е издръжлива на слънчеви лъчи и атмосферни условия. Сравнението и с обикновената тел е изцяло в полза на полиетиленовата мрежа, включително и в цената на придобиване и поддръжка.

0