Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Поддържаща мрежа МИЛМАР, ролка 1.7 х 500 м

183.60 лв. 163.20 лв.

Поддържащата мрежа за краставици е изключително здрава за да понесе големия товар върху нея. Мрежата има двойна нишка в горния и долния край, което допринася за нейната здравина. Отворите са 150х150 мм, малко по-малки, с единствена цел, по-голяма здравина и по добро захващане на растенията. Навита е на ролки с дължина на ролката 1.7 м.

Цвят – зелен.

Мрежата е на ТОП цена и с много добро качество.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 6.06 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 968 Категория: Марки: .

Екструдирана мрежа за поддържане на пълзящи растения

Поддържащата мрежа за краставици на изгодна цена Милмар, ролка 1.7 х 500 метра има широко приложение в зеленчукови градини или оранжерийни комплекси от всякаква големина, в които се отглеждат навивни зеленчуци като бамя, краставици или тиквички. Тя може да се използва за придържане и на домати или други растения. С нейна помощ те се развиват добре и дават богата и висококачествена продукция.

Изработена е от здрав материал, който не отделя химични елементи в почвата и гарантира екологичната чистота на зеленчуците. Издържа на различни неблагоприятни климатични явления и е верен помощник на зеленчукопроизводителите във всеки сезон на годината. Тя може да се използва във различен вид стопанства, на открити и закрити площи и там с еднакъв успех помага за нормалното развитие на растенията. Поддържащата мрежа Милмар, ролка 1.7 х 500 метра им помага да се развиват нормално, предпазва ги от пречупвания и наранявания, като поддържа плодовете им далече от земята и по този начин не се допуска тяхното изгниване или намаляване на качествата им.

Когато фермерът използва подобен тип поддържаща мрежа той си гарантира здрава продукция, чиято пазарна цена винаги е по-висока. Използването на този продукт е задължително, когато амбицията е да се развива модерно зеленчукопроизводство, насочено към високите добиви, качествената продукция и максималното улесняване на труда на заетите в сектора. Мрежата е лесна за поставяне и нейните размери са оптимални за отглеждането на качествени зеленчуци на относително големи площи. Тя може да се закрепва за всякакъв вид колове, не наранява продукцията, както и тези, които я монтират.

Когато амбицията е за модерно земеделие, насочено към пазара и високата печалба, отглеждането на зеленчуци е немислимо без използването на тази мрежа. Тя се монтира от самото посаждане на разсада и се премахва с края на активния селскостопански сезон, когато на практика продукцията е вече прибрана от полето. Мрежата гарантира високите добиви и е професионалният помощник на фермера или на зеленчукопроизводителя-любител в грижата за градината и производството на качествени домати, краставици, боб или грах.

Цвят

зелен

Тегло

9 гр./кв.м.

Отвор

150х150 мм.

Размери

500 x 1.7 м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Поддържаща мрежа МИЛМАР, ролка 1.7 х 500 м“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
1