Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Оградни мрежи

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 14 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Използват се като оградни мрежи за дворове, спортни площадки и т.н. Предлагат се в три варианта в зависимост от плътността и устойчивостта на вятър и слънце. Цветове – зелен и черен. Поставят се върху съществуваща ограда за скриване от външно наблюдение и за по-добър визуален ефект.

Артикулите са с плътност 90% и 100% и не позволяват да се вижда през тях. Когато вземате решение да оградите имота си, е добре да знаете за предимствата на качествената оградна мрежа. В сравнение с някои други начини за осигуряване на сигурност, спокойствие и уют, използването на мрежа за ограда ще предотврати проникването на силен вятър, който може да нанесе щети на дома и градината ви, ще ви осигури също и спокойствие от погледите на любопитни съседи.  В зависимост от разположението ѝ, може да осигури и приятна сянка.

С помощта на плътни оградни мрежи бихте могли акцентирате върху растенията в градината и да създадете допълнителен визуален ефект. Имате възможност да изберете цвят на закупената от Ай Джи Нет евтина декоративна оградна мрежа, за да пасва максимално добре на останалта част от декорацията.

Една от основните ползи при използването им, е голямото разнообразие от модели и материали, предлагани от Ай Джи Нет. Фирмата предлага една от най-изгодната цена на метър за оградна мрежа в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Закупувайки зелена мрежа за ограда, вие не само ще предпазите вашите малки деца в рамките на своя имот, но ще ограничите достъпа на други хора и бездомни животни. Ясното отделяне на всеки имот от съседската собственост е необходимост, която никой собственик не бива да пренебрегва.

Можете да закупите от Ай Джи Нет плетена оградна мрежа, но това не означава компромис с качеството, защото всеки модел е проектиран да издържа доста дълго време и не изисква почти никаква поддръжка. Това понякога може да бъде перфектното решение, ако искате да скриете зле изглеждаща / недовършена ограда, строителни отпадъци и дори неприятни миризми.

Поставянето на ограда от мрежа е бързо и лесно, което ги прави удобно решение при спешна нужда от ограждане на даден имот, парцел и градина. В случай, че нямате нужното време и желание, за да ги поставите сами, Ай Джи Нет е на ваше разположение, за да ви помогне в най-кратки срокове.
Тези продукти стават все по-популярни през последните години защото доказаха своите качества. Всички мрежи за огради, които предлагаме имат значителни предимства пред конвенционалната телена мрежа, която се използваше в миналото.

Артикулите в тази категория са произведени от висококачествен материал на основата на полиетилена, което ги прави много еластични леки и в същото време здрави. Те не гният и не ръждясват. Издържат на различни неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, слана, мъгла, градушка, вятър, много ниски и много високи температури. Те не се влияят от силното слънчево греене и запазват цвета си, което гарантира използването им дълги години.

С различните модели ограда от мрежа, които предлагаме, на практика можете да оградите всичко. Те се монтират изключително лесно на всякакъв вид конструкции. Леки и удобни са за транспортиране на различни разстояния. Товарят се и се разтоварват много лесно, имат заоблени краища и е невъзможно да наранят когото и да било.

Ние предлагаме отстъпки при закупуване на мрежи за ограда на стойност над 200 лв. Нашите цени са най-конкурентните в сегмента и са без алтернатива в страната. Голямото преимущество на нашите продукти, е тяхното високо качество и универсалното им приложение. Те могат да бъдат поставени от всеки и не се изискват нито специални знания, нито специални инструменти.

Нашите модели оградна мрежа, които са наистина евтини и качествени, могат да бъдат поставени на всякакви терени. Те се използват на различен релеф и предпазват по оптимален начин вашата собственост. Освен това, ограничават достъпа до разнообразни терени на хора, малки деца, домашни и диви животни.

Вие можете да им се доверите напълно защото освен за ограничаване на достъпа, са подходящи и за декоративно оформление на различни пространства. Те са решени в зелен цвят и естествено се вписват в заобикалящата природна среда.

Нашите оградни мрежи са подходящи за оформяне на декоративни кътове, ограждане на места за игра на деца, места, предназначени за домашни любимци или ограждане на спортни терени. Независимо от спецификата им на използване, те ще ви служат дълго и няма да позволят топката да изскочи от игрището или вашето дете да напусне детската площадка.

Плътните модели служат и за покриване на различни обекти, запазвайки ги от градушка и слана. Предлагаме и варианти с гъста плетка, които намаляват видимостта в ограденото пространство до 100%.

Вижда ли се през оградната мрежа?

Много от клиентите се интересуват дали пространството зад оградната мрежа е скрито за погледите отвън. Отговорът е – зависи от плътността на мрежата. Вече има мрежи със 100% плътност, които са напълно непрозрачни – зад тях не се вижда нищо.
При мрежите с по-ниска плътност – 95%, 75% и др. – зад мрежата се виждат силуетите на хора или предмети.

Лесно ли се монтира оградна мрежа?

Монтажът на полиетиленовите оградни мрежи може лесно да се осъществи от неспециалист, при наличие на поставени колове за закрепване на мрежата. Поради тяхната устойчивост, тези мрежи са удобни и за временно ограждане при възникнала необходимост, след което могат да бъдат премествани на ново място без никакви затруднения. Тъй като са леки и гъвкави, транспортът им също не представлява трудност.

0