Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Засенчващи мрежи

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Показване на всички 17 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 201 до 600 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 601 до 1200 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1201 до 2400 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 2401 лв.

Всяка засенчваща мрежа, предлагана от Ай Джи Нет на топ цена, е предназначена за намаляване интензитета на слънчевата светлина в оранжерии, навеси, хангари, паркинги, и за предпазване на имуществото от външно наблюдение.

Има два типа мрежи за сянка – от UV стабилизирано полиетиленово влакно или от полиетиленова лента Рафия. Първият вид са по-здрави и по-издръжливи на атмосферни условия и могат да бъдат използвани като ефективно средство против градушка.

Произвеждат се в 4 различни тегла, с различна плътност на плетката, съответстващи на различен процент на засенчване (30, 50%, 70% и 90%)

В горещите дни почти всички растения са нуждаят от слънцезащитна засенчваща мрежа. Те могат да бъдат с различен процент на засенчване – от 8 до 95%. Важно е да изберете подходящия продукт, който да осигурява оптималните климатични условия за вашите растения. 

Изборът на правилната мрежа за сянка зависи не само от нейната цена, но и от различни фактори – сезонът в който ще се използва, климатичните особености на съответния регион, специфичните нужди на вида култура, която се отглежда. 

Понякога е сложно да подберете правилния  засенчващ процент, защото обикновено една мрежа за засенчване  влиза в употреба от май до август. В този дълъг времеви интервал, слънчевото греене е различно и е почти невъзможно да постигнете оптимален ефект само с един модел  маскировъчна мрежа за сянка. Затова ние препоръчваме използването на поне два различни вида, с различен засенчващ ефект, когато трябва да осигурите защита за дълъг период от време.

Съществуват два основни типа засенчващи мрежи – от полиетиленово влакно HDPE и модел Рафия, от полиетиленова лента. Първият тип мрежа за сянка се предлага на достъпна цена и е много по-издръжлива на атмосферни условия, по-здрава, устойчива на вятър и градушка. Тя може да бъде максимално ефикасна едновременно срещу силното слънце, против градушка и за защита от ветрове. Вторият вид се използва основно за редуциране на силните слънчеви УВ лъчи.

Освен като засенчваща мрежа за домати и други земеделски култури, нашите продукти от тази категория се използват успешно и за засенчване на паркинги, навеси, автокъщи и други.

Другото им основно приложение е под формата на засенчваща мрежа за ограда за дворове и къщи. Те успешно скриват видимостта от любопитни съседи и осигуряват добър визуален ефект. Ние разполагаме с оградна мрежа с плътност над 90 процента, която е много красива и осигурява спиране на цялата видимост.

Нашите засенчващи мрежи са на достъпни цени и са произведени от първичен полиетилен с висока плътност и добра УВ стабилизация, което ви гарантира дълъг период на експлоатация във времето.

0