Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Засенчващи мрежи

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 20 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Всяка засенчваща мрежа, предлагана от Ай Джи Нет на топ цена, е предназначена за намаляване интензитета на слънчевата светлина в оранжерии, навеси, хангари, паркинги, и за предпазване на имуществото от външно наблюдение.

Има два типа мрежи за сянка – от UV стабилизирано полиетиленово влакно или от полиетиленова лента Рафия. Първият вид са по-здрави и по-издръжливи на атмосферни условия и могат да бъдат използвани като ефективно средство против градушка.

Произвеждат се в 4 различни тегла, с различна плътност на плетката, съответстващи на различен процент на засенчване (30, 50%, 70% и 90%)

В горещите дни почти всички растения са нуждаят от слънцезащитна засенчваща мрежа. Те могат да бъдат с различен процент на засенчване – от 8 до 95%. Важно е да изберете подходящия продукт, който да осигурява оптималните климатични условия за вашите растения. 

Изборът на правилната мрежа за сянка зависи не само от нейната цена, но и от различни фактори – сезонът в който ще се използва, климатичните особености на съответния регион, специфичните нужди на вида култура, която се отглежда. 

Понякога е сложно да подберете правилния  засенчващ процент, защото обикновено една мрежа за засенчване  влиза в употреба от май до август. В този дълъг времеви интервал, слънчевото греене е различно и е почти невъзможно да постигнете оптимален ефект само с един модел  маскировъчна мрежа за сянка. Затова ние препоръчваме използването на поне два различни вида, с различен засенчващ ефект, когато трябва да осигурите защита за дълъг период от време.

Съществуват два основни типа засенчващи мрежи – от полиетиленово влакно HDPE и модел Рафия, от полиетиленова лента. Първият тип мрежа за сянка се предлага на достъпна цена и е много по-издръжлива на атмосферни условия, по-здрава, устойчива на вятър и градушка. Тя може да бъде максимално ефикасна едновременно срещу силното слънце, против градушка и за защита от ветрове. Вторият вид се използва основно за редуциране на силните слънчеви УВ лъчи.

Освен като засенчваща мрежа за домати и други земеделски култури, нашите продукти от тази категория се използват успешно и за засенчване на паркинги, навеси, автокъщи и други.

Другото им основно приложение е под формата на засенчваща мрежа за ограда за дворове и къщи. Те успешно скриват видимостта от любопитни съседи и осигуряват добър визуален ефект. Ние разполагаме с оградна мрежа с плътност над 90 процента, която е много красива и осигурява спиране на цялата видимост.

Нашите засенчващи мрежи са на достъпни цени и са произведени от първичен полиетилен с висока плътност и добра УВ стабилизация, което ви гарантира дълъг период на експлоатация във времето.

Как се монтира засенчващата мрежа?

Монтажът на мрежите за сянка е сравнително лесен при наличието на готова конструкция, като не се изискват някакви специални умения или инструменти. Най-често засенчващите мрежи се закрепят със „свински опашки“ към опорната конструкция, така че ако се наложи сваляне на мрежата, те просто се отрязват. Преди да започнете монтажа на мрежата, задължително се уверете, че конструкцията е стабилно захваната и здрава.

Трябва ли да се прибира мрежата за сянка през зимата?

По принцип засенчващите мрежи са изработени от материали, изключително устойчиви на всякакви атмосферни условия – слънчеви лъчи, дъжд, вятър, градушка и сняг, така че свалянето им през зимата не е задължително. В този смисъл излагането ѝ на студ през зимата няма да я повреди. Въпреки това, ако мрежата не ви трябва през студения сезон, или има опасност от събиране на твърде много сняг (за по-плътните мрежи), прибирането на засенчващата мрежа би удължило нейния живот с години.

0