Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа 85% плътност, 180 гр/кв.м.

3.99 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.
 

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.15 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 8 Категория: Марки: .

Засенчваща мрежа от моновлакно със засенчващ фактор 85%. Много здрава и устойчива мрежа. Може да се използва едновременно за засенчване и защита от градушка.

Слънцезащитна мрежа на достъпни цени, която се използва предимно за засенчване на земеделски участъци и култури от силното слънце. Когато тази мрежа се използва за тази цел след покриване на културите водата се изпарява много по-бавно и това спестява средства на фермерите. Мрежата срещу слънце осигурява оптимална защита на посевите, но в същото време може да пропуска светлината, влагата и топлината и по този начин им осигурява надеждно развитие. Мрежата се поставя много лесно, като с нея има възможност да се покрият големи площи с насаждения.

В зависимост от вида на насажденията, които ще предпазват, мрежите се монтират по различен начин. Най-лесно те се поставят в зеленчукови градини. За протекция на лозя и овощни насаждения мрежата се монтира на специални пилони и се изискват допълнителни елементи за закрепване и заздравяване на конструкцията. Въпреки това, монтажът е лесен и удобен и не изисква особени знания и умения.

Тази мрежа е произведена от висококачествени материали, които не гният и не ръждясват. Издържа на неблагоприятни климатични условия като силен вятър, дъжд, високи или много ниски температури. По този начин тя може да бъде използвана дълги години при всякакви условия, без да се налага особена поддръжка.

Мрежата може да защитава посевите и от птици, които се хранят с техните плодове като не ги допуска до зеленчуците или овошките без да ги наранява. Тя е подходяща за използване във всякакви по вид и големина стопанство, разположени на разнообразен релеф с различни климатични особености. Засенчваща мрежа 85%, 180 гр/кв.м. спестява значителни средства и е надежден помощник на фермера в защитата на продукцията.

 

Цвят

зелен

Тегло

180 гр./кв.м.

Процент на засенчване

85%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа 85% плътност, 180 гр/кв.м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0